Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BARIŞ PINARI OPERASYONUNA KATILAN MEHMETÇİ İÇİN “ ZAFER DUASI” PROĞRAMI DÜZENLENDİ

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, Türkiye nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için Fetih suresi okudu.

Programda geçmişten bugüne kadar hayatını kaybeden şehitlerimizin ruhlarına Kuranı Kerim okunup, askerlerimizin başarısı için ve sağlıklı bir şekilde dönmeleri için dua edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Kuzey bölgesinde PYD-PKK-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek üzere “Barış Pınarı Operasyonuna” katılan Mehmetçiklerimizin başarısı için “Zafer Duası” program düzenlenmiş bulunuyoruz.

Askerlerimizin maddi desteğin yanında dua, manevi destek ve morale ihtiyacı vardır. Burada yapmış olduğumuz dualarla, devletimizin ve askerimizin yanında olduğunu göstermektir. Bu desteğimizi operasyonunun ilk başladığı gün yazılı açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştık.

Bugün yapılan ve yapılacak operasyonları canı gönülden destekliyor, başarıları için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Gerek görüldü takdirde bizlerde gönüllü olarak Mehmetçiklerimizle birlik operasyonlara katılıp, şehit olmaya hazır olduğumuzu bu vesile bir daha belirtmek istiyoruz. Hiçbir iş yapamaz isek. Cephede geri hizmetlerinde bulunuruz. Mermilerini şarjörlere doldururuz.

Askerlerimiz destan yazmaktadır. Hiçbir siville zarar vermemiştir. Zarar vermemek içinde elinden geleni yapmaktadır. Ama terör örgütleri sivil, kadın, çocuk, yaşlı demeden masun insanları keleşçe saldıralar düzenleyerek şehit etmektedirler. Dünya bu hainlere sağın ve kör olmuştur. Bizim şerefli ve kahraman askerlerimize montajlarla yapıp iftira yapmaktadırlar, dedi.

Çubuk halkı olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını vurgulayan Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli de “Bizler her zaman ordumuzun, devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Gerekirse canımızla, gerekirse malımızla mücadeleye hazırız. Bu güzel programdan dolayı da terör mağdurları derneğimiz ve şehit ailelerimize çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Programa İlçe Emniyet Müdür Hüseyin Çam, Jandarma Komutanı Baki Üstüner, Şehit Aileleri, Gaziler, Çubuk Şoförler Odası Başkanı Fatih Neşeli, Çubuk Kızıyla Derneği yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Programa katılanlara, Türk Kızılay Çubuk şubesi üyelerince gül suyu ve lokum, ilçe esnaflarından Ramazan Yavuz tarafından da çeşitli ikramlar yapıldı.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



18.10.2019


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır