Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TERÖRE DESTEK VERMEK NE ZAMAN, İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ OLDU!

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan: AYM, devlete katil, askerimize işgalci diyenleri cesaretlendiriyor. Acılarımıza tuz basılmasın. Şehit Aileleri Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Başkanı Sözen: AYM sözde aydınlarla ilgili aldığı kararla şehit aileleri ve gazileri yaraladı...

 

Barış bildirisi adı altında teröre destek veren akademisyenler terör propagandasından ceza alınca, kararı Anayasa Mahkemesi ne taşıdılar. AYM nin hak ihlali yapıldı diyerek akademisyenlerin yanında durması, büyük tepki yarattı. Sözde aydınlara sahip çıkan Anayasa Mahkemesi ne, Türkiye de nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi olan Çubuk tan da tepki geldi. Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden Başkanı Zeki Avan, şunları söyledi:

 

"Bu karar devlete katil , askerimize işgalci diyenleri cesaretlendirecektir. Bunların önü açılır ise koro halinde teröre ve teröristlere destek verenlerin sayısı artıp, pusuda yatanları da cesaretlendirecektir. Devletimiz teröre karşı top yekûn bir mücadele ederken, bu tür kararlar, mücadele edenlerin morallerini bozmaktadır. Teröre ve teröristlere destek vermenin adı ne zaman ifade özgürlüğü oldu? AYM, ülkemizin tamamının hissini dile getiren kararlar verilmelidir. Acılara tuz basılmamalıdır.

 

Ülkemizin güvenliği için, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Adeta ikinci Kurtuluş Savaşı. Şu an operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Türkiye nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa yapılmalıdır. Geri adım atılmamalı. Terör ve fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Yoksa daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız."

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



30.07.2019


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır