Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İLK İFTAR ŞEHİT YENER KIRIKCI’NIN AİLESİ İLE BİRLİKTE YAPILDI

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, eşi Rabia Demirbaş ve beraberindeki heyetle iftarda, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın ailesine konuk oldu. 

Ramazanın ilk iftarı Şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın ailesi ile birlikte yapıldı.

Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın Akkuzulu’daki baba ocağında evine giden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’a, eşi Rabia Demirbaş, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, Başkan yardımcısı Harun Olmuş, Köy Muhtarı Halil Kökmen, ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da eşlik etti.

İlk iftarını şehit Yener Kırıkcı’nın ailesiyle geçiren Başkan Demirbaş, bunun kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini söyledi.

Şehidin ailesinin bir evlatlarını vatanın bağımsızlığı ve bekası için canını feda ettiğini anımsatan Başkan Demirbaş, ‘’Mustafa amcamızın bir oğlu gitti, 80 milyon evladı oldu. Bizler de artık sizlerin bir evladınız. Mutlaka onun yokluğunu unutturamayız ama her an sizlerin yanınızda olacağız ve onun yerini doldurmak için var gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

Vatan için canlarını feda edenler için ne yapılsa az olduğunu dile getiren Milletvekili Zeynep Yıldız da her zaman şehit yakınlarının yanında olacaklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Zeki Avan, ilk iftarımızı en son şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın ailesi ile birlikte yapılması çok anlamlı olmuştur.  Bu organizenden yapılmasından dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Baki Demirbaş ve emeği geçen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



08.05.2019


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır