Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK VERGİ DAİRESİNDEN, DERNEĞİMİZE ZİYARET

Vergi Haftası münasebetiyle Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Ali Arslankaya, Müdür Yardımcısı Nevzat Özyolcu, Vergi Dairesi çalışanlarından Gaffar Bulduk, Harun Sayan, Medine Aktaşlı, Hilal Çelik, Osman Sadıç ve Şevket Karamık’tan oluşan heyet Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ettiler

 

Dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

 

Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Ali Arslankaya Dernek ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında: Vergi Haftası münasebetiyle, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etmiş bulunuyoruz. Cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden şehitlerimize Allah rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Bedenin bir parçasını feda eden gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Allah hayırlı ömürler versin. Çubuk terör mağdurları derneğini yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip edip, takdir ediyoruz, dedi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında: Vergi Haftası münasebetiyle Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Ali Arslankaya ve çalışanları derneğimize yapmış bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret derneğimize vermiş olduğu değeri gösterir. Vergi dairesi bizim maaşlarımızı ve en önemlisi ülkemizin savunması ile ilgili tüm masraflarını karşılamaktadır. Bu nedenle Vergi Dairesi Ülkemize çok büyük hizmetleri vardır. Bu vesile ile haftalarını kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar temini ediyorum, dedi.

 

Ziyaretin anısına Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Ali Arslankaya’ya Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından şehitler panosu hediye ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



28.02.2019


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır