Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ABD NİN PKK ELEBAŞLARI HAKKINDAKİ KARARINA,

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği başkanı Zeki Avan: ABD Dışişleri Bakanlığının PKK terör örgütüne mensup üç sözde üst düzey yöneticisinin başlarına koyduğu para ödülü ile ilgili yapmış olduğu açıklamada

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından PKK terör örgütüne mensup üç sözde üst düzey yöneticisinin başlarına yakalanması için başlarına ödül konulmuştur. ADB devleti bir stratejik oyun peşindedir. Bizler, bu saatten sonra ABD’ye, Avrupa’ya ve bazı Arap ülkelerine güvenmiyoruz. Bu güne kadar ülkemiz üzerinde her türlü, sinsi, kalleş ve kahpe oyunları oynamışlardır.

Türk milletine ve devletine düşmanlık yapan, eli kanlı katillere açık açık destek vermişlerdir. Ellerinde masum, kadın, çocuk, yaşlı, gençlerimizin kanları vardır. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin veballeri vardır.

 

"BİRİSİ YILAN, DİĞERİ AKREPTİR"

 “Dağılmak üzere olan terör örgütünü kurtarmak için oynanan değişik bir oyundur. ABD, 3 vatan haininin yakalanması için başlarına ödül koymuştur. Başına ödül konanlar Karayılan ın ekibidir. Suriye nin kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK nın uzantısı olan PYD’dir. “BİRİSİ YILAN, DİĞERİ AKREPTİR. İKİSİ DE ZEHİRLİDİR”.”Türkiye nin karşı çıkmasına rağmen PYD ye bir ordu kurmasına yetecek beş bin tırdan fazla silah ve mühimmat vermiştir. Halen destek vermeye de devam etmektedir. Destek vermiş oldukları PYD zehirli bir akreptir. Bu akrepleri terör örgütü görmeyip, en önemlisi de stratejik ortak olarak kabul etmektedirler.”

“STRATEJİK OYUN”

“ABD bugüne kadar bizlerin hep sinir uçlarına basmıştır. Bu hareketi ile de bir oyun oynamaktadır. Miadı dolup, günü geçenleri sahneden alıp, yeni hainleri sahneye sürmek için oynanan stratejik bir oyundur. ABD bir taşla iki kuş vurma peşindedir. Suriye nin kuzeyindeki PYD, SDG oluşumunu meşrulaştırma peşindedir. Böylece Türkiye tarafından yapılacak operasyonların önüne geçilmeye çalışılmaktadır.”

ABD nin samimi olduğunu göstermek için ilk önce bölücü terör örgütünün uzantısı olan PYD’yi Münbiç ten çıkarması ve hemen silah desteğini kesmelidir, dedi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



09.11.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır