Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜNEYDOĞU GAZİSİ MEHMET EĞİN’İN MUTLU GÜNÜ

Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN Çubuk İlçesi Yıldırım Elören Köyü nüfusuna kayıtlı olup, Pursaklar Saray’da ikamet etmektedir. 

Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN’in oğlu Enes Ali EĞİN’in Pursaklar Saray’da bulunan Çeşmi Şimal Düğün Salonunda, sünnet düğünü yapıldı. Sünnet düğününe, protokol, şehit aileleri, gaziler, akrabaları ve davetli misafirler katıldı.

Dernek Başkanı Zeki Avan düğünde yapmış olduğu konuşmada: "Bu düğünün Güneydoğu gazisinin düğünü olması nedeniyle burada bulunuyoruz. Amacımız onların yalnız olmadığını hissettirmektir. Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. 

Sünnet düğünü olan Enes Ali EĞİN’e sağlıklı hayırlı ömürler diliyoruz. Darısı düğününe olsun. Ömrümüz olur ise inşallah düğününe de geliriz, dedi.

BİZLERİN HER ZAMAN İYİ VE ZOR GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA OLDUNUZ

Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN’de yapmış olduğu konuşmasında: Bizlerin her zaman iyi ve zor günlerimizde yanımızda olup, bugün bizlerin mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Dernek Başkanımız Sayın Zeki Avan’a çok teşekkür ediyorum, dedi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Dernek Başkan Zeki Avan tarafından, Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN’in fotoğrafının bulunduğu gazi panosu, Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim ve küçük altın  hediye edildi.

GÜNEYDOĞU GAZİSİ MEHMET EĞİN

Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için 09.07.2005 tarihinde Hakkâri Şemdinli’de Piyade Ulaştırma Er olarak vatani görevini yaparken bölücü terör örgütü PKK’lı militanlar tarafından yola döşemiş oldukları mayının araçları geçerken patlatılması ve akabinde çıkan çatışmada üç arkadaşı şehit olmuştur.

Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN ise bu saldırıda ağır yaralanmış, omuriliklerinin zarar görmesi nedeniyle belden aşağı felç olarak GAZİ olmuştur. Uzun tedavi sonrası sağlığına kavuşarak sakat arabası ve koltuk değneği ile hayatını devam ettirmektedir.

 

Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN’e ailesi ile birlikte sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçirmeleri Cenabı Allah’tan temenni ediyoruz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



03.10.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır