Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRKİYE’NİN EN GENÇ GAZİSİ HÜSEYİN YILDIRIM DÜNYA EVİNE GİRDİ

Türkiye’nin en genç gazilerinden olan Gazi Hüseyin Yıldırım,  Ankara Çubuk ilçesi Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Göl Seyir Garden düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile aynı işyerlerinde memur olarak çalışan Seher Ceylan ile hayatlarını birleştirdiler.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ GAZİSİ HÜSEYİN YILDIRIM

Gazi Hüseyin Yıldırım, babasının Polis memuru olması nedeni ile Batman – Kozluk Polis Karakolunda görev yaparken, bölücü terör örgütü PKK tarafından ikamet etmiş oldukları Polis Lojmanlarına 29.11.1995 tarihinde roketli saldırı sonucu evlerine isabet eden roket parçaları sebebiyle o zaman beş yaşındaki Hüseyin Yıldırım sol diz altından aşağı ağır yaralanmıştır. Aynı saldırıda annesi Mine Yıldırım da çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Gazimiz Hüseyin Yıldırım uzun süren tedavi ve değişik zamanlarda yapılan ameliyatlar sonrası sağlığına kavuşmuştur. Türkiye’nin En Genç Gazilerinden birisi olarak tarihe geçmiştir.

AMACIMIZ YALNIZ OLMADIĞINI HİSSETTİRMEKTİR

Dernek Başkanı Zeki Avan düğünde yapmış olduğu konuşmada: "Bu düğünün Güneydoğu gazisinin düğünü olması nedeniyle töreni düzenlemiş bulunuyoruz. Amacımız onların yalnız olmadığını hissettirmektir. Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yeni evlenen çiftimize de ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

VATANIMIZI SEVMEMİZİN BİR BEDELİ VAR

Cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bedenin birçok parçasını feda eden gazilerimize de geçmiş olsun diyorum. Vatanımızı sevmemizin bir bedeli var. Şehitlerimizi canlarını feda ettiler. Gazilerimiz de bedenlerinin bir parçasını feda ettiler.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Şu an operasyonlara katılan ve görevi başında bulanan tüm güvenlik güçlerimize muvaffakiyet diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.  Yapılan ve yapılacak olan tüm operasyonları canı gönülden destekliyoruz. Güvenlik güçlerimize ve sivil halkımıza kalleşçe saldırılar düzenleyen bölücü terör örgütlerini ve destekçilerini şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

BİZLERİN HER ZAMAN İYİ VE ZOR GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA OLDUNUZ

Gazi Hüseyin Yıldırım da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Bizlerin her zaman iyi ve zor günlerimizde yanımızda olup, bugün bizlerin mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Dernek Başkanımız Sayın Zeki Avan’a çok teşekkür ediyorum. Hatırlanmak ve unutulmamak çok güzel bir duygudur, dedi.

Gazi Hüseyin Yıldırım’ın annesi Mine Yıldırım ve babası Çetin Yıldırım da yapmış oldukları konuşmalarda: “Oğlumuz Hüseyin Yıldırım’ın sıkıntılı ve zor güleri geride kaldı. Bugün oğlumuzu evlendirip, mürüvvetini görmekten çok mutluyuz.  Allah bir daha kimseye bu gibi acıları yaşatmasın, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Dernek Başkan Zeki Avan ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.” dediler. 

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Dernek Başkan Zeki Avan tarafından, Gazi Hüseyin Yıldırım’ın fotoğrafının bulunduğu gazi panosu, Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim ve küçük altın  hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



20.08.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır