Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Şehitler Anıtı önünde program düzenlendi. Şehitlerimiz için Kuranı Kerim okunup ve dua yapıldı.

 

Yavuz Selim Mahallesi’ndeki Merkez Cami de de öğle namazından önce mevlit okutuldu, şehitler için dua edildi. Mevlit sonrası katılımcılara şeker ve lokum ikram edildi.

 

Programa, Çubuk Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Fatih Ahmet KURT, Çubuk Belediye Başkanımız Dr. Tuncay ACEHAN, Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Baki DEMİRBAŞ, Çubuk Emniyet Müdürü Hüseyin ÇAM, Çubuk Jandarma Komutanı Umut GÜRSES, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN, Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk İlçe Başkanı Ali ÇANKAYA, Çubuk İlçe Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN, Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç ve 15 Temmuz şehit ve gazi yakınlarının katıldığı program Çubuk Vaizi Ekrem ÖCAN’ın dua okumasıyla sona erdi.

 

Akşam, Yıldırım Beyazıt kavşağından yapılan yürüyüş sonrası Atatürk parkında yapılan törenlerle gece geç saatlere kadar devam etti.

 

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canları feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz. Bedenin bir parçasını feda edan kahraman gazilerimize sağlıklı günler diliyoruz. Cenabı Allah bir daha böyle acı günler yaşatmamasını temenni ediyoruz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



16.07.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır