Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
KATİL İSRAİLİN, FİLİSTİNDE YAPMIŞ OLDUĞU KATLİAMI KINIYORUZ

ABD Başkanı Trump ın 7 Aralık 2017 de Batı Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığını ilan etmesinin ardından, ABD yönetimi dün büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıması üzerine Filistinli Müslümanlar tarafından Gazze’de yapılan protesto gösterilerinde 58 Filistinli din kardeşimiz hayatını kaybetmiş, 2771 din kardeşimiz de yaralanmıştır. Gösterilerde hayatını kaybeden Filistinli din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

 

Filistin’de ABD’nin desteği ile acımasızca yaşlı kadın, çocuk demeden sivilleri katleden İsrail’i şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Katil İsrail’in, Masumların kanlarında boğulacakları günler yakındır, inşallah.

 

Filistin ve İslam dünyasındaki katliamlara sessiz kalan, islam dünyasının bir kısım kukla ve işbirlikçi yöneticilerini de şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

 

Geçmişten bugünümüze kadar ABD’nin olduğu yerde ve girmiş olduğu ülkelerde kan ve gözyaşı hiç eksilmemiştir. Demokrasi, huzur ve barış götürüyoruz dediklerinde ise tam tersi olmuş, huzur ve barış götürdükleri ülkelerde taş üstünde taş kalmamıştır.

 

Filistin’de, İsrail ve ABD’nin yapmış olduğu katliamlar sonrası,  İsrail ve ABD’nin her alanda protesto edilmesini, mallarının alınmamasını, İsrail’le ticari ve siyası anlaşmaların askıya alınmasını istiyoruz.

 

Filistinli din kardeşlerimize her türlü maddi ve manevi desteğin verilmesini, ayrıca İrsalin uluslar arası alanda ilişkilerini zora sokmak için girişimlerin yapılmasını istiyoruz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



15.05.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır