Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK LU CAMCI ESNAFLARINDAN KAFKAS CAM’A TEŞEKKÜR

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin sosyal faaliyetler çerçevesinde ziyaretlerde hediye etmiş olduğu pano çerçevelerinin bir kısmını karşılayan, ilçemiz Tahtayazı mahallesi halkından ve Çubuk camcı esnaflarından Kafkas Cam sahibi Halit Demirhan’a çok teşekkür ediyoruz.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu konuşmasında; İlçemiz Tahtayazı mahallesi halkından ve Çubuk camcı esnaflarından Kafkas Cam sahibi Halit Demirhan’a çok teşekkür ediyoruz.

Derneğimizin sosyal faaliyetler çerçevesinde ziyaretlerde hediye etmiş olduğu pano çerçevelerinin bir kısmını karşılamıştır. Derneğimizde ihtiyacımız olan pano çerçevelerini karşılamasından dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

 

Halit Demirhan’da yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğinin yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bizlerde imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalıştık. Cennet vatanımız için seve seve canlarını fedan eden aziz şehitlerimize Allah rahmet etsin.  Bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize acil şifalar versin. Bundan sonra da imkânlarımız nispetinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk camcı esnaflarından Kafkas Cam sahibi Halit Demirhan’a yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



24.04.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır