Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT KARDEŞİ AV.DERYA KOMAN ÇELİK VE AV.HASAN HÜSEYİN ÇELİK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği merkezinde  devam eden tadilat çerçevesinde, derneğin mermer  küpeşte  işleri, şehit Deniz Koman’ın kardeşi Av.Derya Koman Çelik ve eşi  Av.Hasan Hüseyin Çelik tarafından yaptırılmıştır. Bu vesile  ile kendilerine  teşekkür ziyaretinde bulunulmuştur.

 

Ziyaret Çubuk  Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit babası Ahmet Şahin ve şehit babası Ramazan Gergin tarafından gerçekleştirilmiştir.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan yapmış olduğu konuşmasında; Derneğin devam eden tadilatı çerçevesinde, derneğimizin pencere mermer küpeştelerinin yaptırılması nedeniyle bir şehit yakını  ve  bir hayırsever olarak size  teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle   ziyarette bulunuyoruz. Bu desteğin şehit yakını  tarafından yapılması daha da anlamlı olmuştur. Bizlere moral ve destek olmuştur. Allah gerek sizin gerek derneğimize katkı sağlayan diğer hayırseverlerimizin hayrını kabul etsin, kazançlarını  bereketli kılsın, işlerini rast getirsin. “

 

Şehit Deniz Koman’ın kız kardeşi Av. Derya Koman Çelik’te yaptığı konuşmasında;” öncelikle Çubuk İlçesi Terör Mağdurları  Derneği  olarak yapmış olduğunuz faaliyetler nedeniyle  ve  şehit ailelerinin her zaman yanında  olmanız nedeniyle  size  çok teşekkür ederim.  Vatanin ve milletin bölünmez bütünlüğü  için canın feda  eden bütün şehitlerimize  ve  ailelerine müteşekkiriz. Vatanın ebeden var olması içinde bu aziz millet canını seve seve feda  etmeye hazırdır. Biz aile  olarak şehit yakını olmanın gururunu  ve cennetle müjdelenmiş olmaları nedeniyle de sevincini her zaman yaşıyoruz. Benim büyük dedem  Kars Kağızman’ın müdafaasında  93 harbinde  Rus ve Ermeni işgaline  karşı  Kağızman’ı  savunurken şehit düşen ve askeri garnizon içinde şehitliği bulunan Avcı Mahmut’tur. Amcamın oğlu  74 Kıbrıs Çıkartmasında şehit düşen Hikmet Koman’dır.  Astsubay olan ağabeyim  Deniz Koman, 1994 yılında  görev başında geçirdiği trafik kazasında  iki askeriyle birlikte  şehit  düşmüştür.  Halamın oğlu er Erkut Gök, ağabeyimden  bir hafta  sonra PKK ile  girişilen çatışmada  Bingöl’de şehit düşmüştür.   Annemin  amcasının gelinleri  Komiser  Zeynep Sağır,  15 Temmuz’da Fetöcü canilerin bombaladığı Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olmuştur. 

 

Ziyaretinizle  bizi  onurlandırdınız  tekrar teşekkür ederim. Gerek eşim gerek ben  her zaman şehit ailelerinin yanındayız. Bu aziz vatan ve aziz Müslüman  Türk milletinin bekası için   maddi manevi her tür katkıyı sağlamak bizim boynumuzun borcudur. Tekrar size  teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

Ziyaret anısına,  Dernek Başkanı  Zeki Avan tarafından şehit kardeşi Av.Derya Koman Çelik’e  ve eşi Av.Hasan Hüseyin Çelik’e plaket ve şehitler panosu hediye edildi.

ÇUBUK  İLÇESİ  TERÖR MAĞDURLARI  DERNEĞİNDEN 



13.04.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır