Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
KUZEY IRAK TA HAİN SALDIRI 1 ASKERİMİZ ŞEHİT 3 ASKERİMİZ DE YARALANDI

Kuzey Irak ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen havan saldırısı sonucu 1 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz de yaralandı.

 

 

BÖLGEDE HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Olay, sabah saatlerinde Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Derecik beldesinin karşısında bulunan Kani Rash bölgesinde meydana geldi. Bölgede konuşlu askerlere yapılan havanlı saldırıda 1 uzman çavuş şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Hakkari ye getirilirken, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

 

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ NDEN YAPILAN AÇIKLAMA:

11 Şubat 2018 tarihinde Irak kuzeyi Kani Rash bölgesinde bulunan unsurlarımıza, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen havan saldırısı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

 

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ DÜŞMÜŞTÜR
Kuzey Irak’tan gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmüştür. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Şehit askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine, başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

 

VATAN HAİNLERİ KALLEŞCE SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR
Vatan hainleri, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerimizin ülkemizin içerisinde ve Afrin’de terör örgütlerine karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir. Terör örgütünün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza, yaşlı, kadın, çocuk, sivil demeden uzaktan kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler.

 

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ
Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, Cumhuriyetimize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığa, güvenlik güçlerimize ve sivil masum vatandaşlarımıza saldıran bölücü terör örgütleri PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ’ı ve destekçilerini nefret ve şiddet ile kınıyoruz.

 

İKİNCİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI YAŞIYORUZ
Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ’a karşı operasyonlar yapılmaktadır. Bu hainleri neredeyse tüm dünyanın desteklemektedir. Türkiye’ye karşı adı konmamış bir savaş yaşanmaktadır. Tabiri caiz ise ikinci bir kurtuluş savaşı yaşıyoruz.

 

Bugün ise ülkemiz üzerinde gizli ve sinsice oyunlar oynanmaktadır. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz devletler tarafından arkadan vurulmaktayız. Onların bir hesabı var ise Allah’ında bir hesabı vardır. Yeter ki bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.

 

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ. 
Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

 

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



11.04.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır