Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT KARDEŞİ METE DEMİRBAŞ ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİZİYARET ETTİ

Şehit kardeşi Mete DEMİRBAŞ, şehit abisinin manevi hatıralarının bulunduğu, Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğini ziyaret etti. 

 

Şehit Atilla DEMİRBAŞ’ın uzun yıllar önce ailesi görevi nedeniyle Çubuk ilçesine yerleşen Şehidimizin Babası rahmetli Rahmi DEMİRBAŞ’ın emekli olmasından sonra Çubuk ilçesine yerleşmistir. Oğlu,  Şehit Atilla DEMİRBAŞ ın vatani vazifesini yapmak için 1991 yılında askere gidinceye kadar ilkokulu ve ortaokulu Çubukta Liseyi de Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Lisesinden mezun olmuştur.

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Rahmetli şehit kardeşiniz Atilla DEMİRBAŞ’ı Mahallemizde ikamet etmesinden dolayı Zeki Abi ben haftaya Askere gidiyorum, deyip, bizden helallik istedi. 16.08.1991 tarihinde şehit olduğu haberini alınca çok üzülmüştüm.  Allah rahmet etsin mekânı cennet olsun. Şehit kardeşi Mete DEMİRBAŞ’ın ziyareti bizleri memnun etmiştir, dedi.

 

Şehit kardeşi Mete DEMİRBAŞ’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk ilçesinin benim için çok ayrı bir yeri vardır. Hz. Mevlana şu sözleriyle tanımlamış; Yasam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Onca yaşam telaşına rağmen "Vefa"dan taviz vermeyen birisi var ki; ismini zikretmeden geçemeyeceğim.

Dernek başkanımız Sayın Zeki AVAN’ her zaman maddi ve manevi olarak Şehit Ailelerine ve Gazilerimize destekte bulunmustur. Bugünde dernek ziyaretimizde bizi en iyi şekilde ağırladığınız. Geçmişten bugüne kadar bizlere yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şehit Atilla DEMİRBAŞ’ın manevi hatırası burada yaşatılıyor, dedi.

 

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Şehit kardeşi Mete DEMİRBAŞ’a şehit Atilla Demirbaş’ın resminin bulunduğu şehitler panosu ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



10.04.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır