Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP ÇUBUK İLÇE TEŞKİLATINA İADEYİ ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çubuk İlçe Teşkilatına, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından iadeyi ziyaret düzenlendi.

 

Cumhuriyet Mahallesinde bulunan MHP Çubuk İlçe Teşkilatı Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi. İlçe Teşkilatını ziyaret eden misafirleri İlçe Başkanı Ali Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

MHP Çubuk İlçe Teşkilatına iadeyi ziyarette bulunan dernek başkanı Zeki Avan burada yapmış olduğu konuşmasında: İlçe Başkanımız Sayın Ali Çankaya yeni göreve geldiğinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte derneğimizi ziyaret etmiştir. Bizlerde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iadeyi ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Yeni göreviniz tekrar hayırlı olsun. Hayırlı hizmetlerde bulunmazı temenni ediyoruz. Allah yardımcınız olsun.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, MHP Çubuk İlçe Teşkilatına iadeyi ziyarette bulunması teşekkür eden İlçe Başkanı Ali Çankaya, şehitlerimiz, gazilerimiz ve aileleri bizlerin baş tacımızdır. Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğinin başarılı çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. MHP Çubuk ilçe teşkilatı olarak şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet eden, derneğimizin her zaman yanlarında olduk. Bundan sonrada yanlarına olmaya devam edeceğiz, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Avan tarafından MHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya’ya şehitler panosu hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ

 



06.04.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır