Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Ülkü Ocakları Çubuk İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret, Dernek Başkanı Zeki Avan şehit babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada:Ülkü Ocakları Çubuk İlçe Başkanı Sayın Burak Saraç’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni gelmelerinden dolayı hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Çubuk Ülkü Ocak Teşkilatı ve gönül erleri derneğimizin yapmış olduğu bütün yürüyüş, miting ve basın açıklarımıza destek vermişlerdir. Geçmişten bugüne kadar vermiş oldukları manevi desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Burada vatan, millet, bayrak sevgisi öğretilmektedir. Ocak kültürü ile yetişen gençler ilk önce kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve devletine faydalı olmaktadırlar, dedi.

 

Ülkü Ocakları Çubuk İlçe Başkanı Burak Saraç’ta yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin,  Ocağımızı ziyaret etmesi bizleri gururlandırıp, onurlandırmıştır. Geleceğin teminatı olan ve bu vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan milli - dîni şuura sahip gençlerin yuvası Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak bu anlamlı ziyaretten dolayı Sayın Zeki Avan beye ve kıymetli yönetimine teşekkür eder şükranlarımızı sunuyoruz. Eminiz ki bu ülkenin kutsaliyeti olan şehitlerimizin ve ailelerinin hiç bir zaman sahipsiz, eksik kalmayacaklar. Her zaman yanlarında birer evlatları olarak bulunacağız. Allah hepsinden razı olsun başımızdan eksik etmesin.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Ülkü Ocakları Çubuk İlçe Başkanı Burak Saraç’a üç boyutlu çerçeveli bozkurt panosu hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 

 

 



06.04.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır