Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK BAKKALLAR VE BAYİLER ODASI BAŞKANI HARUN YAZICI ZİYARET EDİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Çubuk Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Harun Yazıcı’yı ziyaret etti. Ziyaret, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit babası Ahmet Şahin tarafından gerçekleştirildi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada:Çubuk Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanlığına görevine yeni seçilen  Harun Yazıcı’ya hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz

Her mahallemizde ve köşe başında görmeye alıştığımız, bulunduğu yerde gerek bekçi gerek dost meclisi olan bakkal esnafımız her zaman mahalle sakinlerine yardımcı olmuşlardır. Paramız olmadığı zaman geri çevirmeyen bakkal esnaflarımıza sahip çıkmalıyız. Bakkallarımız temsilcisi olan Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Harun Yazıcı’ya seçilmiş olduğu yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim ilçe esnafına faydalı işler yapmayı nasip etsin. Başarılarının devamını temenni ediyoruz, dedi.

 

Çubuk Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Harun Yazıcı’da yapmış olduğu konuşmasında: “Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ahmet Şahin’in odamızı ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize Allah rahmet etsin. Bedenlerinin bir parçasını feda eden gazilerimize acil şifalar versin. Bugün işyerimiz açıp, huzur içerisinde esnaflık yapıyor isek bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şu görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyorum, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Harun Yazıcı’ya Şehitler panosu hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 



02.04.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır