Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK MUHTELİF ESNAF SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI CELALETTİN RUMİ TÜRKOĞLU’NA ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Çubuk  Muhtelif Esnaf  Sanatkârlar Odası Başkanı Celalettin Rumi Türkoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit babası Ahmet Şahin tarafından gerçekleştirildi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada:Çubuk  Muhtelif Esnaf  Sanatkârlar Odası Başkanlığına görevine yeni seçilen  Celalettin Rumi Türkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz.

Esnaflarımızın temsilcisi olan bu odamız aynı zamanda daha öncede benim kayıtlı olduğum bir yerdir. Bugün devletimize en büyük desteği esnaflarımız vermektedir. Halkımızın ihtiyaçlarını karşıladığı gibi vermiş oldukları vergilerle, ülkemiz ayakta durmaktadır. . Cenabı Allah tüm esnaflarımızın yardımcısı olsun. Allah işlerini rast getirsin,  dedi.”

 

Çubuk  Muhtelif Esnaf  Sanatkârlar Odası Başkanı Celalettin Rumi Türkoğlu yapmış olduğu konuşmasında: “Bu zor günlerde dünyanın her yerinde vatan uğruna seve seve canını veren, vermeye hazır asker ve polislerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. 

Bakara suresinin  bir ayetinde  Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyiniz. Bilâkis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız buyrulmuştur.

Sosyal güvenliğin ayakta kalması  ve toplumun tüm kesimlerine yönelik üretimleriyle, refahın  tüm kesimlere yayılmasını sağlayan, sağlam duruşları ile her daim devletin milletin yanın da olan Esnaf ve sanatkârlarımız  şehidine ve gazisine her zaman  sahip çıkmıştır.

Şehitlerimizin haklarını helal etmesi bizler için çok önemli  bizler burada rahat ve huzur içinde can ve mal güvenliği kaygısı duymadan yaşamamızın bedeli olarak canlarını veren tüm şehitlerimizi bu vesile ile   rahmetle ve saygıyla anıyoruz. 

 

Dernek başkanımız Sayın Zeki Avan ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Odamıza yapmış olduğu  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim”, dedi.

 

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk  Muhtelif Esnaf  Sanatkârlar Odası Başkanı Celalettin Rumi Türkoğlu’na Şehitler panosu hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 

 



31.03.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır