Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜNDEN, DERNEK BAŞKANI ZEKİ AVAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çubuk Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafında, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan teşekkür belgesi ile onura edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çubuk Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil Yükselen, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan’ı ziyaret edip, kurum adına hazırlamış olduğu teşekkür belgesini hediye etti.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çubuk Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil Yükselen ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk ilçesinde göreve başladığım günden bugüne kadar birlikte uyum içerisinde şehit ailelerimize ve gazilerimize yönelik çok güzel hizmetler yapmış bulunuyoruz. Şehitlerimizin, gazilerimizin ve ailelerin bilgi ve dokümanları ile bizlere devamlı yardımcı oldunuz. Duyurmamız gereken mesajları duyurdunuz.

Bu nedenle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çubuk Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür belgesini takdim etmeye gelmiş bulunuyoruz.

Çubuk ilçesinde ikamet eden Şehit Yakınları ve Gazilere özverili olarak yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ederim, dedi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Sayın Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çubuk Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Sayın Halil Yükselen’in ziyareti ve teşekkür belgesi ile onura edilmemden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Derneğimizin arşivinde bulunan 20 senelik kapsamlı bilgi ve dokümanların olması nedeniyle, resmi kurum ve kuruluşlara anında çok rahat bir şekildi bilgi ve hizmet verebilmekteyiz.

Bu nedenle Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Sayın Halil Yükselen’in ilçemizde görev yapmış olduğu dönem içerisinde, altyapısı hazır olan bir yerde görev yapması avantaj olmuştur,

Ne mutlu bizlere, şehitlerimize, gazilerimize, ailelerine ve bu camiaya hizmet edenlere faydalı olabilmiş isek.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Sayın Halil Yükselen ile beraber ilçemizde yeni göreve başladığından bugüne kadar birlikte şehit ailelerimize ve gazilerimize yönelik çok güzel hizmetler yapmış bulunuyoruz.

 

Yeni tayini çıkan Keçiören ilçesinde, daha güzel hizmetler yapacağına inanıyor ve temenni ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



27.03.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır