Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
AFRİN DE EL YAPIMI PATLAYICI İNFİLAK ETTİ: ASKERİMİZ 3 ŞEHİT DÜŞTÜ

AFRİN DE EL YAPIMI PATLAYICI İNFİLAK ETTİ:  ASKERİMİZ 3 ŞEHİT DÜŞTÜ

Afrin de arama tarama faaliyetleri sırasında önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etmesi sonucu 3 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz de yaralandı. Bitlis kırsalında da PKK ya yönelik süren operasyonlarda, önceden tuzaklanan EYP nin infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı

TSK’DAN YAPILAN AÇIKLAMA

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 22 Mart 2018 tarihinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda; üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."
 

HATAY A, TOKAT A VE ANTALYA YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Suriye nin Afrin bölgesinde teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hasan Kadir Demiral ın (23) acı haberi, askeri yetkililer tarafından merkez Antakya ilçesindeki Aksaray Mahallesi nde oturan babası Mustafa Sami Demiral e verildi.


22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Muhittin Talha Çalışkan’ın acı haberi ise, Antalya’nın Kepez ilçesindeki baba ocağına ulaştı. 

Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü´nün (25) acı haberi de, Tokat’ın Turhal ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

Acı haber, Celal Mahallesi’nde oturan anne Naciye ve baba Şahin Güllü´ye İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Geniş ve askeri yetkililer tarafından verildi.

YARALILAR HATAY DEVLET HASTANESİ NE ULAŞTIRILDI

Afrin merkezinde bomba ve patlayıcı arama-tarama çalışması sırasında, teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Öğleden sonra meydana gelen patlamada 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Şehit askerlerin cenazeleri, sınırdan alınarak Hatay Devlet Hastanesi ne götürülürken, yaralılar da bölgedeki ilk müdahalelerinin ardından hastanelere taşınarak tedaviye alındı.

BİTLİS TE DE HAİN TUZAK: 1 ŞEHİT, 1 YARALI
Öte yandan, Bitlis kırsalında da PKK ya yönelik süren operasyonlarda, önceden tuzaklanan EYP nin infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığınca Bitlis ilinde gerçekleştirilen operasyonda EYP patlaması neticesinde Konya Doğanhisar Deşdiğin nüfusuna Kayıtlı Uzman J.IV.Kad.Çvş. Şükrü Çakar Şehit oldu.

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ DÜŞMÜŞTÜR
Suriye nin Afrin bölgesinden ve ülkemiz içerisinde gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmüştür. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. Şehit askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine, başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

 

VATAN HAİNLERİ KALLEŞCE SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR
Vatan hainleri, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerimizin ülkemizin içerisinde ve Afrin’de terör örgütlerine karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir. Terör örgütünün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza, yaşlı, kadın, çocuk, sivil demeden uzaktan kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler.

 

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ
Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, Cumhuriyetimize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığa, güvenlik güçlerimize ve sivil masum vatandaşlarımıza saldıran bölücü terör örgütleri PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ’ı ve destekçilerini nefret ve şiddet ile kınıyoruz.

 

İKİNCİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI YAŞIYORUZ
Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ’a karşı operasyonlar yapılmaktadır. Bu hainleri neredeyse tüm dünyanın desteklemektedir. Türkiye’ye karşı adı konmamış bir savaş yaşanmaktadır. Tabiri caiz ise ikinci bir kurtuluş savaşı yaşıyoruz.

 

Bugün ise ülkemiz üzerinde gizli ve sinsice oyunlar oynanmaktadır. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz devletler tarafından arkadan vurulmaktayız. Onların bir hesabı var ise Allah’ında bir hesabı vardır. Yeter ki bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.

 

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ. 
Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

 

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



22.03.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır