Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ULAŞTIRMA MEMUR-SEN SENDİKASINDAN, ÇUBUK TERÖR MAĞDUR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Ulaştırma Memur-Sen Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, Çubuk Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etti.

Ulaştırma Memur-Sen Sendikası Genel Başkanı Can Cankesen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Ziyaret Ulaştırma Memur-Sen Sendikası Genel Başkanı Can Cankesen, BBP Çubuk İlçe Başkanı Ahmet Göktürk,  2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Sırakaya, Disiplin Kurulu Başkanı Turgut Erdoğan, Şube Başkan Yardımcısı Musa Yeşim tarafından gerçekleştirildi.

Derneği ziyaret eden misafirleri Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama tarafından karşılandı.

 

Ulaştırma Memur-Sen Sendikası Genel Başkanı Can Cankesen ziyarette yaptığı konuşmada;  Afrin’de şehit düşen askerlerimiz nedeniyle, Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi olan Çubuk ilçesinde bulunan, Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etmiş bulunuyoruz. Derneğin yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Afrin’den gelen şehit haberleri ile yüreğimiz kan ağlıyor. Şehitlerimize Allah rahmet etsin. Mekânları cennet olsun. Ailelerine sabırlar versin. Yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Ölürsek cennet bizim. Kalırsak devlet bizim diyen Mehmetçiklerimize Allah güç, kuvvet versin, dedi.

 

Çubuk Terör Mağdur Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında: Ulaştırma Memur-Sen Sendikası Genel Başkanı Can Cankesen ve beraberindeki heyetin derneğimizi ziyaret etmesi, acılı günümüzde bizleri memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  

Afrin bölgesinden gelen şehit haberi bizleri çok üzmüştür. Acılı yüreklerimiz bir daha yanmıştır. . Şehitlerimize Allah rahmet, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Türkiye’nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız. Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz

 

BBP Çubuk İlçe Başkanı Ahmet Göktürk’te yapmış olduğu konuşmasında: Afrin’den gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmüştür.. Şehitlerimize Allah rahmet etsin. Mekânları cennet olsun. Ailelerine sabırlar versin. Yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz, dedi.

 

Ziyaretin anısına Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan tarafından, Ulaştırma Memur-Sen Sendikası Genel Başkanı Can Cankesen’e, Şehitler panosu ve Türk bayrağı hediye edildi.

 

Esenboğa Devlet Hava Meydanları Limanı Camiinde Ulaştırma Memur-Sen Sendikası 2 Nolu Şubesi tarafından Afrin’de ve tüm şehitlerimiz için Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okutup, Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan asker ve polislerimizin başarısı için dua edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



07.03.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır