Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇESİ ESNAFLARINDAN YÜCEL ÖZBAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden, Çubuk ilçesi esnaflarımızdan Yücel Özbay’a teşekkür plaketi ile onura edildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yaptığı konuşmada, “Çubuk ilçesi esnaflarımızdan Sayın Yücel Özbay derneğimizi devamlı ziyaret edip, imkânları gücünde maddi ve manevi desteklerde bulunmuştur. Ayrıca ilçemizde Çubuk Güvercin Sevenler ve Evcil Hayvanlar Yetiştiricileri olarak dernek yararına mezat düzenlemişlerdir. Bu nedenle derneğimize yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür plaketi ile onura etmiş bulunuyoruz.


Derneğimizin sosyal faaliyetler çerçevesinde; Geçmişten bu günümüze kadar,  derneğimize, şehit ailelerimize ve gazilerimize maddi ve manevi destek veren; kurum ve kuruluşlarımızı, iş adamlarımızı, esnaflarımızı, idarecilerimizi, bürokratlarımızı, basın mensuplarımızı ve tüm hayırseverlerimizi; belirli bir program dâhilinde evlerinde, iş yerlerinde, makamlarında ziyaret ederek, teşekkür edeceğiz. Elimizdeki mevcut imkânlarla da onura edeceğiz. Ayrıca derneğimizi ziyaret edenlere de, iadeyi ziyaretlerde bulunacağız.

 

Ayrıca, bu vesile ile geçmişten bugüne kadar, derneğimize maddi ve manevi destekte bulunan tüm hayır sahiplerine ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Allah işlerini rast getirsin

 

Çubuk ilçe esnaflarımızdan Yücel Özbay’da yapmış olduğu konuşmasında “Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği, cennet vatanımız için seve seve canlarını fedan eden aziz şehitlerimize, bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize ve ailelerine hizmet eden manevi bir dernektir. Buraya sahip çıkmamız gerekmektedir.

 

Eğer ki bugün; Bizler rahat bir şekilde yaşıyorsak, rahat bir şekilde işimize gidip geliyorsak, ibadetlerimizi rahatça yapabiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce nefes alıyorsak, bunu bu cennet vatan için kanlarını ve canlarını seve seve feda eden şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz, dedi.

 

ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



27.02.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır