Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİTLER ÇEŞMESİNE MADDİ VE MANEVİ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından, Çubuk Belediyesi tarafından, Şehitler Anıtın yanına yaptırılan su arıtma “Şehitler Çeşmesi”ne maddi ve manevi geçenlere teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, Çubuk Belediye Başkan Yardımcıları, Hüseyin Karakuş, Zeki Metin, Fen İşleri Müdürü Akif Çiftçi, Fen İşleri Şefi Mesut Aktaşlı ziyaret edildi.

 

Dernek Başkanı Avan, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçenin 69. şehidinin anısını yaşatmak için yaptırılan "Şehitler Çeşmesi" çok güzel bir eser olmuştur. Şehitlerin anısına yapılan, bu hayırlı hizmetten mezar ziyaretlerine gelen şehit ailelerimiz ve halkımız faydalanmaktadır. Aynı zamanda yoldan geçen yolcular ve o bölgedeki mahalle sakinleri faydalanmaktadırlar. .

Şehitlerimizin manevi hatırasına yapılan, bu güzel eserin üzerinde ilçemizin 69 Şehidimizin isimlerinin olması nedeniyle, hayırlarla anılmalarına vesile olmuştur. Şehitlerimizin anısına yakışır bir eser olmuştur. Maddi ve manevi emeği geçen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu manevi değeri büyük olan eserin yapılmasına onay veren, Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan’a, tetrar çok teşekkür ediyoruz.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımları Hüseyin Karakuş ve Zeki Metin’de yapmış oldukları konuşmalarda: “Cennet vatan için seve seve canlarını feda eden evlatlarımıza ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Şehitlerimize ve onların emaneti olan ailelerine ne yapsak azdır. İlçemize şehitlerimiz adına güzel bir eseri ilçemize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamış bulunuyoruz" dediler.

 

Ziyaretin anısına, Belediye Başkan Yardımları Hüseyin Karakuş ve Zeki Metin’e,  Fen İşleri Müdürü Akif Çiftçi ye, Fen İşleri şefi Mesut Aktaşlı’ya teşekkür plaketi verildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



23.02.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır