Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇANKIRI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DERNEĞİ, ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Çankırı şehit aileleri ve gazileri derneği 20 kişilik şehit aileleri ve gazilerinden oluşan heyet ile birlikte, Çubuk ilçesi terör mağdurlarını derneğini ziyaret ettiler.

Çankırı şehit aileleri ve gazileri dernek başkanı Yüksel Teke başkanlığındaki heyet, Dernek binasında, Dernek Başkanı Zeki Avan ve dernek üyeleri tarafından karşılanıp, derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verildi.

 

Çankırı şehit aileleri ve gazileri dernek başkanı Yüksel Teke ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk ilçesinde şehitlerimiz adına çok güzel faaliyetleri yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bu nedenle yapılan çalışmaları yakından görüp, istişarelerde bulunmak istedik.

Çankırı şehit aileleri ve gazileri derneği ile Çubuk ilçesi terör mağdurlarını derneğini aynı zamanda şehit aileleri kurulu üyeleridir. Şehit ve gazilerimiz ile ilgili son çıkan özlük haklarında çok büyük katkısı vardır. Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğinin, adı ilçedir, ama, geçmişten bugüne kadar çok büyük hizmetleri vardır.  Türkiye genelinde en aktif derneklerimizden birisidir. Başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyoruz.  Bu gün bizleri büyük bir ilgi ve sevgisiyle karşılayıp, mükemmel ev sahipliği yapmanız bizleri çok memnun etmiştir. Bu sıcak karşılama ve misafir perverliğinizden dolayı şükranlarımızı sunuyor, çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca, Çubuk Belediyesi tarafından aziz şehitlerimiz adına yapılan Şehitler Çeşmesi ve Şehitlik Anıtı çok güzel olmuştur. “Şehit ve Gazi ye verilen bir değerdir. Vefanın da” canlı bir örneğidir, dedi.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında: Dernek Başkanımız Sayın Yüksel Teke ile birlikte kalabalık bir heyetle  birlikte derneğimizi ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Çankırı ile Çubuk sınırları birbirine çok yakındır. İlçemizde çok sayıda Çankırılı ikamet etmektedir. Çankırılı şehit ailelerimiz ve gazilerimizde bulunmaktadır. Çubuk terör mağdurları derneği sizin ikinci bir evinizdir.

Çankırı şehit aileleri ve gazileri derneği olarak yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları takip edip, takdir ediyoruz. En son “ŞEHİT VE GAZİ YE VEFA” Projesi çalışmalarınız devam etmektedir. Bu projeniz içinde başarılar temenni ediyoruz, dedi.

 

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Çankırı şehit aileleri ve gazileri dernek başkanı Yüksel Teke’ye Türk Bayrağı ve Şehitler Duvar Saati hediye edildi. Ayrıca tüm misafirlere, Çubuk ilçesinin meşhur turşusu hediye edildi. Çankırı şehit aileleri ve gazileri dernek başkanı Yüksel Teke tarafından Dernek Başkanı Zeki Avan’a Çankırı’nın meşhur Tuz Gece Lambası ve Şehitler Albümü hediye edildi.

 

Çankırı’dan gelen heyet, Şehitler Çeşmesini ve Şehitler Anıtı ziyaret ettikten sonra,  dernek tarafından verilen öğle yemeği sonrası, misafirler uğurlandı.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ

 



19.01.2018


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır