Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE, SPORTX SPOR SALONU TARAFINDAN ÜCRETSİZ SPOR HİZMETİ

Ankara’nın Çubuk İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde Sportx spor salonunda çeşitli spor dallarında spor işletmeciliği yapan Spor Antrenörü Erhan Yılmaz tarafından şehit yakınlarına ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor.

Şehit ailelerine ve gazilere verilen bu anlamlı hizmetlerinden dolayı, Sportx spor salonu sahibi spor antrenörü Erhan Yılmaz tarafından şehit yakınlarına ve gazilere ücretsiz hizmet vermesinden dolayı, Çubuk terör mağdurları dernek başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: İlçemizde faaliyetlerine sürdüren, Sportx spor salonu sahibi spor antrenörü sayın Erhan Yılmaz tarafından şehit yakınlarına ve gazilerimize ücretsiz hizmet vermesinden dolayı teşekkür ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Neredeyse bütün dünyanın ülkemize içteki ve dıştaki vatan hainleri ve işbirlikçileri ile birlikte saldırdığı bir dönemde, sayın Erhan Yılmaz hocamızın yapmış olduğu anlamlı hizmetinden ve örnek davranışından dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun, dedi.

Spor antrenörü Erhan Yılmaz’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Cennet vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınlarına ve vücudunun bir parçasını veren gazilerimize spor dalında hizmet vermek için bizimde bir katkımız bulunsun istedim. Şehit ailelerimize ve gazilerimize spor yapmaları için elimizdeki imkânlarımız hizmetlerindedir. Gençleri de başarılı sporcular yapmak için bütün imkânımızı seferber edeceğiz. Onlara böyle hizmet vermek bizlere de manevi bir haz veriyor. Dernek başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu tarafından spor salonumuzu ziyaret edip, onura etmesinden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Spor antrenörü Erhan Yılmaz’a, Türk Bayrağı ve şehitler duvar saati hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNE



11.12.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır