Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK GÜVERCİN SEVENLERİ TARAFINDAN, ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ YARARINA MEZAT DÜZENLENDİ

Çubuk Güvercin Sevenleri tarafından, çubuk terör mağdurları derneği yararına açık artırma ile güvercin satışı mezat’ı düzenlendi

 

Çubuk Güvercin Sevenler ve Evcil Hayvanlar Yetiştiricileri grubunun Cumhuriyet Mahallesi ndeki merkezinde gerçekleştirilen mezatta, Ankara nın çeşitli semtlerinden getirilen güvercinler, çubuk terör mağdurları derneğine bağışlanmak üzere açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu.


Güvercinlerin satışından elde edilen gelir, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine bağışlandı.

 

Çubuk Güvercin Sevenler ve Evcil Hayvanlar Yetiştiricileri Grubu Başkanı Yücel Özbay yapmış olduğu konuşmasında “Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bu yapılanlarla bizim onlara borcumuz ödenmiş de değildir. Allah onların mekanını cennet eylesin, yakınlarına da sabır versin,” dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da yapmış olduğu konuşmasında:”Vatanı sevmenin bir bedeli vardır. Bu vatan için şehitlerimiz canlarını, gazilerimiz ise bedenlerinin bir parçasını feda ettiler. Allah razı olsun kuşçularımız da bizlere her daim destek olarak, yalnız olmadığımızı her fırsatta hissettiriyorlar.

 

Daha önceleri bu camia karşı bizlerin intibası çatılarda kuş kovalayan, kiremit ve cam kırıp, insanları rahatsız edenler olarak biliyorduk. Bu gün gördük hepsi, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile dolu şehitlerimize, gazilerimize imkanları gücü nispetin sahip çıkmak için yarışan büyük bir camia olduğunu görmüş bulunuyoruz. Bu tablo bizleri çok duygulandırıp, mutlu etmiştir,” dedi.

 

Günün anısına dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Güvercin Sevenler ve Evcil Hayvanlar Yetiştiricileri Grubu Başkanı Yücel Özbay ile Çubuk Kuşçular Kıraathanesi Sahibi Okan Koç’a birer Türk Bayrağı ve Şehitler Panosu hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



28.11.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır