Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ANKARA’DA GAZİLERE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINAMA

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği, Ankara’da gazilere yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Çubuk Esenboğa Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Fuat Harbi evlerinde ziyaret edildi.

Ankara’da Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve Gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan ’yol verme’ tartışmasında, 4 şehir eşkıyası tarafından ailelerinin yanında dövülmeleri kınandı.

 

KIBRIS GAZİSİ FUAT HARBİ ZİYARET EDİLDİ

Kıbrıs Gazisi Fuat Harbi’nin hasta olması nedeniyle, Esenboğa mahallesindeki evlerinde ziyaret edildi. Ziyaret, Dernek başkanı Zeki Avan, Şehit babası ve Kıbrıs Gazisi Ramazan Gergin, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmada: Kıbrıs Gazimiz Fuat Harbi hastalığı nedeniyle hastanede uzun zaman tedavi görmüştür. Gazimizin şu an evinde tedavisi devam etmektedir. Gazimize geçmiş olsun, dileklerimizi temenni ediyor, Cenabı Allah’tan acil şifalar vermesini diliyoruz. Dernek olarak her zaman Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin gücümüz nispetinde yanlarındayız. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

GAZİLERİMİZE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Son zamanlarda gelen şehit ve gazi haberleri bizleri derinden üzerken, Ankara’da gazilerimize yapılan insanlık dışı zorbalık, bizleri daha da üzmüştür. Gazilerimize yapılan bu çirkin ve ahlaksız davranış kültürümüze ve inancımıza uymayan üzücü bir harekettir. 4 şehir eşkıyası tarafından yol verme yüzünden çıkan tartışma sonucu,  Gazilerimizin biz gaziyiz demesine rağmen, şehir eşkıyaları bu çirkin saldırıyı yapmışlardır.

Bir insanın ne kadar hatası olur ise olsun. Ailesinin ve çocuklarının yanında dövülmez. Toplumda azarlanmaz, bozulmaz, rencide edilmez. Bu insanlar hele, hele, şehit ailesi, gazi, yaşlı ve engelli ise hiç yapılmaz. Bunları yapanlar insanlıktan nasibini almayan, terbisiz, kaba, merhametsiz insanların yapmış oldukları işlerdir. Bu tür uygulama ne bizim dinimiz, ne de örf ve adetlerimiz buna müsaade etmez. İnsanın, kan düşmanı dahi olsa, yanında ailesi var ise ona dokunmaz. Bu nedenle, bu çirkin saldırıyı yapanları şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Yazıklar olsun. Gazilerimize yapılan bu çirkin saldırı Türk adaleti tarafından en ağır şekilde ceza verilmesini temenni ediyoruz, dedi.

BU ZİYARETİNİZ, BİZLERE MORAL OLMUŞTUR

Kıbrıs Gazisi Fuat Harbi ve eşi Zekiye Harbi de yapmış oldukları konuşmalarda: Dernek başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu tarafından, evimizde bizleri ziyaret etmeleri çok memnun etmiştir. Bu ziyaretiniz, bizlere moral olmuştur. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, dernek başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz, dediler.

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Kıbrıs Gazisi Fuat Harbi’ye Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve Hastaneye rahat gidip, gelmeleri için engelli arabası hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



06.11.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır