Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİTLER ORMANLIĞINDA BULUNAN “ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ” YAZISI ÖĞRENCİLER TARAFINDAN BOYANDI

Çubuk ilçesi Ağılcık Mahallesi yolu üzerinde bulunan Çubuk Kaymakamlığı Şehitler Ormanlığı içerisinde bulunan Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, yazısının solup, renk atması nedeniyle, Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından kireç ile yeniden boyamasını yapılmıştır. Ayrıca Şehitler Ormanlığında bulunan Bayrak direğine yeni Türk Bayrağı takılmıştır.


Bu anlamlı hizmetlerinden dolayı, Okul Müdürüne, Öğretmenlerine ve Öğrencilere ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Allah yapmış oldukları hayırlı hizmetleri kabul etsin. Vatana ve millete paydalı bir evlat olmak istiyor isek herkes gücü nispetinde böyle hayırlı hizmetlerde bulunmalıdır.


Bu vesile ile bu şehitler ormanlığının kurulmasında maddi ve manevi emeği geçenlerden, Çubuk eski Kaymakamı Abdulhamit Erguvan’a, Çubuk eski Belediye Başkanı Mustafa Gökmen’e, bu bölgeye ormanlığın kurulmasında çok büyük emeği olan rahmetli Çubuk eski Belediye Başkan Yardımcısı Emin Yılmaz’a, Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığına, Orman Şefliğine, Dernek Yönetimine, Şehit Ailelerine çok teşekkür ediyoruz.


Şehitler Ormanlığında bulunan Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, yazısının yazılmasına, dernek yönetimi ile bir bölük asker ile destek veren o tarihteki Garnizon Komutanımıza bizzat askerleri ile birlikte 5 gün boyunca yazıları yazdırıp, boyayan Piyade Yüzbaşı Mustafa Tepeli Komutanımıza ve Askerlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Maddi ve manevi geçen herkesten Allah razı olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



20.10.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır