Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MERSİN’DE POLİS SERVİS ARACINA BOMBALI SALDIRI: 17’Sİ POLİS 18 KİŞİ YARALANDI

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Mersin’de polis servis aracına yapılan bombalı terör saldırısını kınayıp, geçmiş olsun mesajı yayınladı.

 

Mersin’de polis memurlarımızın mesai çıkışında, servis araçlarının geçişi sırasında yol kenarında park halindeki motosiklet uzaktan kumanda ile bomba patlatılmıştır. Bu hain saldırı sonucunda 17’si polis memurumuz 18 kişi yaralanmıştır.

Polislerimize yapılan, bu hain terör olayını gerçekleştirenleri, destekleyenleri ve arkasında duranları şiddet ve nefret ile kınıyoruz. Yaralı polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Emniyet Teşkilatına, Ailelerine ve Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Her zaman asker ve polislerimizin başarılı olmaları için dua ediyor. Kalplerimiz devamlı onların yanlarındadır.

Dış güçlerin ve tetikçilerin amacı, Türkiye’nin dikkatini Kerkük ve Suriye’den bu tarafa çekmek istiyorlar. İçimizde kalıp, sınırdaki olan bitenlere müdahale etmemizi istemiyorlar. Bu nedenle son zamanlarda, askerlerimize, polislerimize ve korucularıma alçakça ve kahpece arkadan saldırıp, haince uzaktan tuzak kurmaktadırlar. Mertçe güvenlik güçlerimizin karşına çıkacak cesaretleri yoktur. Kahpelik ve kalleşlik üzeri kurulmuş bir sistemleri vardır. Bunları eğiten, akıl hocaları böyle eğitim vermişlerdir.

Mersin ilimiz,  küçük bir Türkiye örneğidir.  Burada Türk, Yörük, Kürt, Laz, Çerkez, Sünni, Alevi kökenli vatandaşlarımız yaşamaktadır. Buradaki birlik ve huzuru bozmak istemektedirler.  Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece buna kimsenin gücü yetmeyecektir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Hükümetinin Suriye ve Kuzey Irak ile almış olduğu kararları ve operasyonları canı gönülden destekliyor, güvenlik güçlerimizin başarıları için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği



19.10.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır