Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MUHARREM AYI VE AŞURE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN HAYIRLI CUMALAR

Cenabı Allah Mübarek Muharrem Ayı ve Cuma gününün yüzü suyu hürmetine işlerinizi rast getirsin. Birbirimizi Allah için sevmeyi nasip etsin. Cenabı Allah Ehlibeyt sevgimizi de daim etsin.

 

İçteki ve dıştaki vatan hainlerine ve düşmanlara fırsat vermesin.

Güvenlik güçlerimiz tarafından, bölücü terör örgütlerine ülkemizin genelinde ve dışta ülkemizin güvenliği için, yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz.

 

Şuan görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize de, Cenabı Allah yardım etsin. Her türlü kaza ve belalardan korusun.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde Türk ve İslam dünyasında zulüm altında olup, yaşam mücadelesi veren tüm din kardeşlerimize ve soydaşlarımıza Cenabı Allah yardımcıları olsun.  Zalimleri de Kahhar ismi ile kahretsin.

Mübarek Muharrem Ayı ve Cuma günü vesilesiyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için şehit düşen ve dün toprağa verdiğimiz şehitlerimize, Allah rahmet etsin. Mekânları cennet olsun. Yaralı gazilerimize de acil şifalar versin.

Bugün dört bir yanımız ateş çemberi iken, Haçlı ittifakı üzerimize dört koldan açıktan saldırırken, Ülkemiz yeniden bir kurtuluş mücadelesi verirken; Gün siyaset yapma günü, siyasi ve şahsi kin ve nefretini kusma, senin partin, benim partim gibi ucuz söylemleri söyleme günü değildir! Gün verilen bu kurtuluş mücadelesinde Devletinin ve Milletinin yanında yer alma günüdür.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



13.10.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır