Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ARAKAN DA MÜSLÜMANLARA YAPILAN SOYKIRIMI KINIMA

Arakan da Müslümanlara Eşi Görülmemiş İşkence ile Soykırım Yapılmaktadır

Şu an Arakan’da dünyada eşi görülmemiş işkence yöntemleri ile Müslümanlar katledilmekte, Müslümanlara acımasızca soykırım yapılmaktadır. Burada yaşayanların tek suçu Müslüman olmaktır. Arakan’da devlet terörü vardır. Devlet ve misil kuvvetler masum kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden sivil insanlar katledilmektedir.

 

Cenabı Allah dostları ve sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine bu zulümleri bitirsin inşallah. Zulmü yapan zalimleri kahhar ismi ile kahretsin. Dünyanın çeşitli bölgelerinde Türk ve İslam dünyasında zulüm altında olup, yaşam mücadelesi veren tüm din kardeşlerimize de, Cenabı Allah yardım etsin.

Dünya bu soykırıma sessiz kalıyor, birçok ülke de adeta bu katliamı destekleyip, içten içe seviniyor. En azından yazılı kınama dahi yapamayan, İslam dünyasının zavallı liderlerine yazıklar olsun. Bu katliam ve zulme sessiz kalıp, görmezden gelen Müslüman Ülkelerinin liderlerine Cenabı Allah basiret ve şuur nasip etsin.

 

Arakan’da ve dünyanın çeşitli bölgelerinde Müslümanların sorunları ve sıkıntıları var. Ülkemizde hiçbir sorun yoktur. Ülkemizde terör sorunu vardır. Bizler ülkemize, tarih boyunca mağdur ve mazlum milletleri kabul edip, kucak açıp, bağrımıza basmaktayız. Ekmeğimizin yarısını onlarla paylaştık. Paylaşmaya da devam ediyoruz. Ama bizlerin gidecek hiçbir yerimizde yoktur. Bu nedenle, ülkemizin kıymetini iyi bilelim

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29.08.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır