Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HAKKÂRİ’DE ASKERİ ARACIN GEÇİŞİ SIRASINDA PATLAMA: 4 Ü AĞIR 17 YARALI VAR

Hakkâri nin  Yüksekova ilçesi  Esendere beldesi Ovaiçi köyü yakınlarında bugün saat 11.00 sıralarında askerin konvoyun geçişi sırasında bölücü terör örgütü PKK’lı vatan hainleri tarafından bomba patlatıldı. TSK dan yapılan açıklama göre, 4 ü ağır 17 asker yaralandı.

TSK: 4 Ü AĞIR 17 ASKER YARALANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK),  Hakkari de askeri aracın geçişi esnasında el yapımı patlayıcının infilakı neticesinde dördü ağır olmak üzere 17 askerin yaralandığını açıkladı. TSK dan yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından  Hakkari ili  Yüksekova ilçesi  Esendere beldesi yakınlarında 17 Temmuz 2017 tarihinde intikal halinde bulunan askeri aracın geçişi esnasında el yapımı patlayıcının infilakı neticesinde dördü ağır olmak üzere 17 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilerek gerekli müdahalelere başlanmıştır. Bu hain saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" denildi.

 

VATAN HAİNLERİ KALLEŞCE SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir. Terör örgütünün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler.

 

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ
Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, Cumhuriyetimize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığa, güvenlik güçlerimize ve sivil masum vatandaşlarımıza yapılan bu hain saldırıyı, bölücü terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini nefret ve şiddet ile kınıyoruz.

 

YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ
Terör belasından en çok canları yanan bizler, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bölücü terör örgütü PKK’ya düzenlenen operasyonda yaralı askerimize de acil diliyoruz.

 

VATAN HAİNLERİNE MERHALET EDİLMEMELİDİR
Vatan hainlerine karşı yapılan tüm operasyonlara ara verilmeden ve kökü kurutuluncaya kadar devam edilmelidir. Bu hainlerinin anladığı dilden konuşulmalıdır. Vatan hainlerine merhamet edilmemelidir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Yaptıkları da yanlarına kâr kalmamalıdır.

 

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ 
Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Türkiye’nin güvenliği ve milli menfatları neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Suriye’deki operasyonlar sonuç alıncaya kadar devam etmelidir.

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR
Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ay Yıldızlı Bayrağı altında yaşamak istemeyenleri, hemen istekleri yerlere gönderilmelidir. Vatandaşlıktan dahi çıkartılmalıdır.

 

İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR
Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bu gün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için de savunmaya daha çok devam edeceğiz. Vatan hainlerini cezaevlerinde beslemeyip, daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur.

 

Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, Nato ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır. Dünya kamyonu ve içimizdeki ikiyüzlü münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile yapılmalıdır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



17.07.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır