Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
15 TEMMUZ DEMOKRASİ NÖBETİ TUTMAYA VE DESTEKLEMEYE DEVAM

15 Temmuz 2016 tarihinde Ülkemizde hain bir darbe girişimde bulanan, dış destekli fetö terör örgütü, önce Allah’ın yardımı ile sonrada, vatanı, milletini, devletini, bayrağını, hürriyetini, bağımsızlığını seven ve uğurda şehit ve gazi olanların sayesinde amacına ulaşamamıştır. Bundan sonrada asla ulaşamayacaktır. Yeter ki bizler bir ve beraber olalım.

 

Bu nedenle, dört bir yanımız ateş çemberi iken, Haçlı ittifakı üzerimize dört koldan saldırırken, Ülkemiz yeniden bir kurtuluş mücadelesi verirken; Gün siyaset yapma günü, siyasi ve şahsi kin ve nefretini kusma, senin partin, benim partim gibi ucuz söylemleri söyleme günü değildir! Gün verilen bu kurtuluş mücadelesinde Devletinin ve Milletinin yanında saf tutma günüdür!

Dünyanın çeşitli bölgelerinde Türk ve İslam dünyasında zulüm altında olup, yaşam mücadelesi veren tüm din kardeşlerimize de, Cenabı Allah yardım etsin. Zalimleri ve fitneleri de Kahhar ismi ile kahretsin.

Bu vesilesiyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için şehitlerimize Allah rahmet etsin. Mekânları cennet olsun. Yaralı gazilerimize de acil şifalar versin.

Şuan görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize de, Cenabı Allah yardım etsin. Her türlü kaza ve belalardan korusun.

 

Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bu gün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için de savunmaya daha çok devam edeceğiz. Vatan hainlerini cezaevlerinde beslemeyip, daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur.

Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, Nato ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır. Dünya kamyonu ve içimizdeki ikiyüzlü münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile yapılmalıdır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



15.07.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır