Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR DAVETİ (6)

İLÇEMİZ HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINDAN YÜCEL ÖZBAY, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR DAVETİ VERDİ

Çubuk’lu Hayırsever işadamı tarafından İş Adamlarımızdan Sayın Yücel Özbay tarafından 13.06.2017 Salı günü, Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde, Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polislerimize, Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan Askerlerimize,  Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize İftar Yemeği Daveti verdi.

 

İftara, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Atalay Gündüz, İlçe Müftüsü Muharrem Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, Çubuk Girişimci İş Adamları Dernek Başkanı Yasin Özer, şehit yakınları, gazi ve aileleri davetliler katıldı.

 

İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Atalay Gündüz, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve işadamı Yücel Özbay programa katılan şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

İftar programda konuşan Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, görev yapan asker ve polislerle şehit yakınlarını buluşturması nedeniyle bugünkü iftarımızın ayrı bir önemi ve özelliği var. Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz, Askerlerimiz ve Polislerimizle birlikte iftar açıp, bir araya gelip, karşılıklı sohbet edip, kaynaşmaktır. Bu gün bir araya gelmemize vesile olan Çubuk’lu İş Adamlarımızdan Sayın Yücel Özbay’a Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz adına ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Allah kabul etsin.

Bu örnek davranış,  Şehitlerimize, Gazilerimize, Askerlerimize, Polislerimize ve Ailelerine verilen değerin bir göstergesidir. Ayrıca bizlere ev sahipliği yapan Emniyet Müdürümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz

 

"Bu millet, vatanını, devletini, bayrağını, manevi değerlerini, şehitlerini, gazilerini, askerlerini ve polislerini canı gönülden sevmektedir. Sevmeye de devam edecektir." diyen Avan, şunları kaydetti:

“Bu vesileyle cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, bedenin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Şu anda operasyonlara katılan ve görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah onları her türlü kaza ve belalardan korusun, yar ve yardımcıları olsun,” dedi

Daha sonra konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş ise, şehit yakınlarının her birinin bu millete emanet olduğunu vurguladı. Devletiyle milletiyle emanetlere en iyi şekilde sahip çıkıldığını dile getiren Karakuş, “Şehitlerimizi hiçbir şekilde unutmayacağız ve daima anacağız. Onları gönlümüzün en yüksek yerinde yaşatacağız. Sizlerde, şehitlerimizin emanetleri, bizim için en değerli varlıklarsınız. Çünkü en değerli varlıklarınızı vatan için verdiniz. Sizlerle her vesile bir arada olmaktan büyük onur duyuyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin”diye konuştu.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



17.06.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır