Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR DAVETİ (5)

TÜRK KIZILAYI ÇUBUK ŞUBESİ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR DAVETİ VERDİ

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi tarafından 09.06.207 Cuma günü, Türk Kızılayı Çubuk Şubesi’nin Kızılay Konferans ve Düğün Salonunda,  Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize İftar Yemeği Daveti verildi.

 

İftar davetine, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ÇubukAk Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk MHP İlçe Başkanı Adem Kisecik,  Zirat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çudef Başkanı Recep Taş, Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan,  Türk Kızılayı Ankara İlçeleri Şube Başkanları, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Engelli ve Engelli Dostları Dernek Başkanı Sebahattin Horoz, Türk Kızılay’ı Derneği Çubuk Şubesi Selahattin Koç, şehit aileleri, gaziler, engelli ve engelli aileleri katıldı

 

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç iftar sonrası yapmış olduğu konuşmada: “Bu toprakları vatan kılan şehit yakınları ve gaziler ile güzelliklerin paylaşıldığı Ramazan ayında, birlikte olmaktan mutluluk duymaktayız. Bu güzel vatan toprakları ve bayrağımız için canlarını seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun yıllar, engellilerimize de engelsiz bir yaşam diliyorum. Kızılay’ın kapısı sizlere daima açıktır. İftar yemeğimize katılımınızdan dolayı yönetim kurulumuz adına hepinize teşekkür ederim, dedi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmada, “Türk Kızılay’ı her zaman bizim yanımızda oldu. Destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemediler. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Başarılarının devamını diliyorum.

Her sene geleneksel olarak Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize verilen iftar yemeği davetinden dolayı, Dernek Başkanımız Sayın Selahattin Koç’a,  Yönetim Kurulu Üyelerine ve maddi ve manevi emeği geçen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ayrıca Şırnak’ın Uludere İlçesi nde bugün akşam saatlerinde PKK lı teröristlerin askeri üs bölgesine roketatarlı saldırısında 2 askerimizin şehit, 3 askerimizin ise yaralandığını öğrenmiş bulunuyoruz. Acımız ve üzüntümüz büyüktür. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum” dedi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



17.06.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır