Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR DAVETİ (4)

ÇUBUK GİRİŞİMCİ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR DAVETİ VERDİ

Çubuk Girişimci İş Adamları Derneği (ÇUGİAD) tarafından 08.06.207 Perşembe günü, Kuzey Yıldızı Düğün Salonunda Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize İftar Yemeği Daveti verildi.

 

Kuzey Yıldızı Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine, sağlık eski bakanı Halil Şıvgın, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Çubuk Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Yasin Özen ve yönetimi, şehit yakınları, gazi ve aileleri davetliler katıldı.

 

Vatanı için canını ve bedeninden bir parçasını feda eden şehit ve gazilere minnet duyduğunu belirten ÇUGİAD Başkanı Yasin Özen, “Öncelikle siz değerli şehit yakınları, gazi ve ailelerinin iyi ve kötü günüde her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için elimizden geleni yapacağız. Bizler için canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz ve aynı amaçlar uğruna gazilik unvanına ulaşan kardeşlerimize borçluyuz”, dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan’da yaptığı konuşmada: Çubuk Girişimci İş Adamları Derneği tarafından şehit ailelerimize ve gazilerimize verilen iftar yemeği davetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Amaç burada karın doyurmak değil, bir arada olmaktır. Az çok herkesin evin çorbası ve yemeği bulunmaktadır. Bir araya gelip, tanışıp, kaynaşmaktır. Hatırlanıp, onura edilmektir.

Bu sene bizi ikinci defa bir araya getiren Çubuk Girişimci İş Adamları Dernek Başkanımız Sayın Yasin Özen’e, Yönetim Kurulu Üyelerine ve maddi ve manevi emeği geçen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



17.06.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır