Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN, ŞEHİT AİLELERİNE GEÇMİŞ OLSUN VE HAYIRILI OLSUN ZİYARETİ

Çubuk Terör Mağdurları Derneği tarafından şehit ailelerine geçmiş olsun ve hayırlı olsun ziyaretleri düzenlendi.

26.03.1995 yılında Irak Zaho’ya düzenlenen sınır ötesi operasyonunda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Hayati Bilginin annesi Sırma Bilgin ve 31.03.1989 yılında Tunceli – Pertek’te Silvan’da şehit olan Jandarma Er Rafet Kesen’nin annesi Fadik Kesen’in ameliyat olması nedeniyle geçmiş olsun ziyareti düzenlendi.

26.08.2000 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde vatani görevini yaparken hayatını kaybeden Şehit Muhabere Er İrfan Dönmez’in ailesi ziyaret edildi.

Yine, 23.08.1989 yılında görev yapmış olduğu birliğine malzeme götürürken araç kazası sonucu şehit olan İstikam Çavuş Selahaddin Şişman’ın abisi Alaaddin Şişman’ın yeni işyeri açması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.  

Ziyaretler, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ramazan Gergin ve Ahmet Şahin tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaretlerde yapmış olduğu konuşmalarda: Şehit annelerimiz, Fadik Kesen ve Sırma Bilgin hastalıkları nedeniyle ameliyat olmuşlardır. Ameliyat sonra, şuan evinde istirahat etmektedir. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz. Cenabı Allah acil şifalar versin. Bu gibi hizmetler derneğin asli vazifelerinden biridir. Bizler dernek olarak bu güne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin kederli ve mutlu günlerinde her zaman yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Yine şehit abisi Alaaddin Şişman’ın yeni işyeri açması nedeniyle, işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Cenabı Allah hayırlı işler ve bol kazanlar versin. İş hayatında başarılar diliyoruz. 

Şehit ailelerimiz sadece belirli bir gün ve haftada değil, onları her zaman ziyaret edip, yanlarında olmalıyız. Bu ziyaretlerimiz belirli bir program dâhilinde tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ziyaret edilecektir. Onların unutulmadığını, hiçbir zaman unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu hissettirmektir, dedi.

Şehit aileleri de ziyaretler nedeniyle yapmış oldukları konuşmalarda: Derneğimiz kurulduktan bugüne kadar bizleri ziyaret edip, her zaman yanımızda oldunuz. Bizlerin mutlu ve kederli günlerinde yalnız bırakmadınız. Bizimle üzülüp, bizimle mutlu oldunuz. Acımızı ve mutluluğumuza ortak oldunuz. Ayrıca bugünkü ziyaretlerinizde bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı,  Dernek Başkanımız Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz, dediler.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanımız Zeki Avan tarafından,  Türk Bayrağı, Kuranı Kerim, Şehitler Duvar Saati, Şehitler Panosu hediye edildi.


ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 

 

 

 

 

 



26.05.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır