Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ANNELER GÜNÜNDE, ŞEHİT ANNELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

Anneler günü nedeniyle, Çubuk Terör Mağdurları Derneği öncülüğünde, iş adamları ile birlikte, Çubuk ilçe merkezinde ikamet eden, şehit ailelerimizden. Emine Ata, Hanım Çam, Emine Çam, Hatice Usta, Mediha Yolcu ve Halime Şahin ziyaret edildi. Ziyaret, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ile Hayırsever işadamları Av. Yaşar Sarı ve Ramazan Yavuz tarafından gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaretlerde yapmış konuşlarda: Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru evlatlarını bu vatanımıza feda eden şehit annelerimizin ellerinden öper, bundan sonra hiçbir annemizin göz yaşanının akmamasını temenni ederim.

Anneler günü nedeniyle, en son gelen şehitlerimizin annelerine ziyaretler düzenlemiş bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimiz belirli bir program dâhilinde tüm şehit ailelerimiz ziyaret edilecektir. Onların unutulmadığını, hiçbir zaman unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.

Bugünkü ziyaretimizi hayırsever iş adamları ile birlikte düzenlemekteki amacımız, var ise sorunları tespit edip, imkânlar dâhilde yardımcı olmaktır. Şehit annelerimizin, gönüllerini alıp, acılarını paylaşmaktır. Şehit ailelerimizi sadece belirli bir gün ve törende değil, her zaman ziyaret edip, yanlarında olmalıyız, dedi.

Hayırsever işadamları Av. Yaşar Sarı ve Ramazan Yavuz’da yapmış oldukları konuşmalarda: Bugün çok rahat bir şekilde ticaret yapıp, evimizde huzurlu bir şekilde oturuyor isek, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bizlerde onların emaneti olan acılı ailelerimize, imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya hazır olduklarını belirttiler.

Şehit anneleri de, anneler günü nedeniyle evlerinde kendilerini ziyaret eden, Dernek Başkanı Zeki Avan’a, işadamları Av. Yaşar Sarı ve Ramazan Yavuz’a bu anlamlı ziyaretten dolayı çok teşekkür ettiler.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, en son gelen şehitlerin özgeçmişli çerçeveli fotoğrafları ile işadamları Av. Yaşar Sarı ve Ramazan Yavuz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca, anneler günü kutlaması için İzmir’den Marmaris’e giden otobüsün uçuruma yuvarlanması nedeniyle 24 kişi hayatını kaybetmiş 10 kişi de yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlerin çoğunluğunu kadın ve çocuklardır. Bu acı kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyor ve acılarını faylaştıklarını belirtiler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



25.05.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır