Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BORDO BERELİ ALBAY ORKUN ÖZELLER’İ ONURLU DAVARANIŞINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ

ABD tarafından kendisine verilecek madalyayı kabul etmeyen Albay Orkun Özeller’i onurlu ve asil davranışından dolayı tebrik ediyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir.

Terör örgütünün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza yönelik dışarıdan alınan destekle kalleşçe ve acımasızca saldırılar yapılmaktadır.

Güvenlik güçlerimiz tarafından, ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Türkiye’nin güvenliği ve milli menfaları neyi gerektiriyorsa içte ve dışta tereddüt etmeden yapılmalıdır. Daha sonda ağır bedeller ödemek zorunda kalırız.

Ülkemiz içerisindeki ve dıştaki terör örgütlerine her türlü desteği alenen veren Avrupa ve ABD’de sonradan telafisi mümkün olmayacak çok büyük hata yapmaktadır. Avrupa ve ABD’de terör örgütlerine halen yardım etmeye devam etmektedir.

Terör örgütlerine açıkça destek veren En son ABD’nin YPG’ye ‘ağır silah’ talimatını onayladığı gün Adana İncirlik Üssü’nde Koalisyon güçlerinin karargâhında düzenlenen veda ve madalya töreninde ABD’li Albay Kevin Leahy tarafından kendisine üstün başarılarından dolayı verilen madalyayı, ‘Sizleri yaralamak ve üzmek istemem. Fakat bu madalyayı kabul etmem mümkün değildir. Çünkü bu madalyayı verenler benim düşmanım olan YPG ile işbirliği içindedir. Onurum bu madalyayı kabul etmeme müsaade etmemektedir’ diyerek geri iade edip, tören alanını terk eden şerefli Türk Subayı Alay Orkun Özeller’e çok teşekkür ediyoruz. Anlı öpülesi komutanımızın onurlu ve asil davranışını canı gönülden destekliyoruz.

Bizim müttefikimiz ve dostumuz olarak bildiğimiz, ABD tarafından YPG’ye silah verip, her türlü destekleri bizleri çok üzüyordu. Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli ve onurlu bir subayı tarafından, bu hareketin yapılması, şehit ailelerimize, gazilerimize moral olmuştur. Yapılan bu şerefli ve onurlu hareketinden dolayı çok teşekkür ediyor, canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Kendileri hislerimize tercüman olmuştur. Kalbimize taht kurmuştur. Bizler her zaman yanlarında ve emirlerinde olduğumuzu bir daha belirtiyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetlerin şerefli ve onurlu Türk Subayı Alay Orkun Özeller’i müsait olduğu en kısa zamanda ziyaret edip, bu onurlu ve asil davranışından dolayı tebrik ve teşekkür edip, kendisini hediyelerin en güzeli olan Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye edip, onurlandırmayı düşünüyoruz.

 

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21.05.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır