Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNE, KAPSAMLI TADİLAT VE YENİLİKLER YAPILMAYA DEVAM EDİYOR

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğimizin daha önce içerisinde kiracı olarak bulunduğu 4 adet iş yerlerinden oluşan, dernek yerini daha önceden hayır sahiplerinin vermiş olduğu desteklerle büyük bir kısmı ödeyip, geri kalan kısmını da taksitler halinde 2017 yılına kadar ödemiş bulunuyoruz.

Derneğimizin içerisinde bulunduğu yerin iş hanı olması nedeniyle,  bina yönetmenliğine uymak zorunda kaldık. Binada bulunan tüm iş yerlerine doğalgaz hattı çekildi. Bu nedenle zorunlu olarak 4 adet işyerinden oluşan işyerimize 4 hisse doğalgaz hattı ücretini ödemek zorunda olduğumuz için,   doğalgaz döşetmek mecburiyetinde kaldık.

 

Derneğimizin imkânı olmaması nedeniyle, Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Tuncay ACEHAN’ı makamında heyet ile birlikte ziyaret edip, bu konu hakkında destek istedik. Sayın Belediye Başkanımız Tuncay ACEHAN’da bu isteğimizi yerinde görüp, derneğimize doğalgaz döşettirilmiştir.  

 

Derneğimize doğalgaz döşenince PVC pencere takılması vacip olmuştur. Çünkü derneğimizin pencereleri demir aksamından oluşması nedeniyle, pencere araları çok açık olup,  yazın tozdan, kışın ise soğuktan durulmuyordu. Bu nedenle derneğimiz bulunan malzemeler çok çabuk tozlanıp,  kirleniyordu. Isınma ihtiyacımızda, idari büroda elektrik ile ısınması sağlanıyordu.

 

Derneğimize PVC pencere yapılması için Sayın Av. Yaşar SARI ile görüşüp, bu konuyu anlatıp, destek istendi. Heyet ile birlikte makamında ziyaret edip, daha kapsamlı bilgi verildi. Sağ olsun Av. Yaşar SARI elinden geleni yapacağını söyleyip, hemen çevresindeki hayırseverleri arayıp, destek istedi.

Sayın Av. Yaşar Sarı öncülüğünde, derneğimizin PVC işini hayırsever iş adamı Sayın Alaattin ÖZDEN’e, Boya badana işini hayırsever iş adamı Sayın Ramazan YAVUZ’a,   Stor Perde ve avize işini hayırsever iş adamı Sayın Mustafa KESİCİ’ye yaptırılmıştır.

 

Derneğimize bugüne kadar maddi ve manevi emeği geçen herkese şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına ayrı, ayrı çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Hayırlarını kabul etsin.

 

Derneğimizin güvenlik sistemini Erva Elektrik Musa KÖLCÜK ve arkadaşları tarafından yapılacaktır. Derneğimizin geri kalan eksik ve ihtiyaçları aşağıda belirtilmiştir. Bu eksik ve ihtiyaçlarımız içinde hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz.

1)      Pencere altlarına mermer yapılması,

2)      Pencere önlerine teşhir için panoların yapılması,

3)      7 adet kırmalı kara masa ve değişik abatlarda masa örtüleri,

4)      Derneğin genel faaliyetlerini albüm ve arşiv çalışmalarını yapmak için güçlü kasa bilgi sayar,

5)      Normal güçlü elektrikli süpürgesi,

6)      Dernek ziyaret ve faaliyetleri için amatör fotoğraf makinesi,

7)      Güneşlik perde

8)      Dernek Tabelası

Yukarı bahsettiğimiz malzemelerin bir çocuğu derneğimiz kurulduğun beri bulunmaktadır. 1998 yılından bu güne kadar kullanıldı. Bir kısmı eskiyip, ömrünü bitirdi. Bir kısmı da bugünümüze cevap vermiyor.  Elimizde bulunan ihtiyaç fazlası malzemeleri ihtiyacı olan üyelerimize verilecektir.

Derneğimiz hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle ayakta durmaktadır. Bu güre kadar birçok vatandaşımız bizim devletten yardım gördüğümüzü zannediyorlardı.  Resmiyette diğer derneklerden hiçbir farkımız yoktur. Derneğimiz şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine hizmet etmesinden dolayı,  manevi olarak hüsnü kabul görüp, halkımızın yanında ayrı bir yeri vardır.

Derneğimize maddi ve manevi destek verenler, bugüne kadar imkânlar dâhilinde manevi olarak onura edildiler, bundan sonrada onura etmeye devam edilecektir.

Derneğimizin tadilatının yanında, derneğimizin asli vazifesi olan, diğer faaliyetlerimizde fazlası ise devam etmektedir.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



16.05.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır