Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MARDİN’DE ASKERİ ARACIN GEÇİŞİ SIRASINDA PATLAMA: 2 ASKERİMİZ ŞEHİT

Mardin-Diyarbakır karayolunda bölücü terör örgütü PKK lı teröristler tarafından, daha önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı arama ve tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin acının geçişi sırasında infilak ettirdi. Düzenlenen bu hain saldırıda 2 askerimiz şehit oldu.

VATAN HAİNLERİ KALLEŞCE SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurdu. Terör örgütünün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler.

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ
Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, Cumhuriyetimize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığa, güvenlik güçlerimize ve sivil masum vatandaşlarımıza yapılan bu hain saldırıyı, bölücü terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini nefret ve şiddet ile kınıyoruz.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

Terör belasından en çok canları yanan bizler, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bölücü terör örgütü PKK’ya düzenlenen operasyonda, şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı kuvvetlerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı askerimize de acil diliyoruz.
VATAN HAİNLERİNE MERHALET EDİLMEMELİDİR

Vatan hainlerine karşı yapılan tüm operasyonlara ara verilmeden ve kökü kurutuluncaya kadar devam edilmelidir. Bu hainlerinin anladığı dilden konuşulmalıdır.  Vatan hainlerine merhamet edilmemelidir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Yaptıkları da yanlarına kâr kalmamalıdır.

AVRUPA VE ABD’DEN DOST OLMAZ
Avrupa birliği ve Amerika’dan dost olmadığını defalarca sesimizin çıktığı kadar anlatmaya çalışıp, kendimize göre uyarılarda bulunmaya çalıştık. Tarih boyunca Avrupa ve Amerika bu güne kadar Türk milletinin hayrına hiçbir iş yapmamıştır. Daha önceleri Türk milletine ve devletine karşı sinsice planlar yapıp, kuyusunu kazıp, arkadan vurmuştur. Bu gün ise açıktan düşmanlık yapıp teröristlere destek vermektedir. İçimizdeki yerli işbirlikçikleri de bunlara destek vermektedir. Avrupa birliğinin Türkiye adına almış olduğu bu kararların bir anlamı yoktur. Almış oldukları bu kararlar bu milletin hayrına olacaktır. Yeter ki bizler bir olalım. Kıblemiz İslam ve Türk birliğinin yanında olmalıdır. Avrasya ile işbirliği yapılmalıdır.

İKİNCİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI YAŞIYORUZ
Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de DEAŞ’a karşı yapılan operasyonların yanında, neredeyse tüm dünyanın desteklediği bölücü terör örgütü PKK ve onun uzantısı olan PYD ile mücadele ediyoruz. Türkiye’ye karşı adı konmamış bir savaş yaşanmaktadır. Tabiri caiz ise ikinci bir kurtuluş savaşı yaşıyoruz. O zaman imkânlarımız az’dı ama dostumuz da, düşmanımız da belliydi. Bugün ise ülkemiz üzerinde gizli ve sinsice oyunlar oynanmaktadır. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz devletler tarafından arkadan vurulmaktayız. Onların bir hesabı var ise Allah’ında bir hesabı vardır. Yeter ki bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ 
Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Türkiye’nin güvenliği ve milli menfaları neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Suriye’deki operasyonlar sonuç alıncaya kadar devam etmelidir.

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR
Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ay Yıldızlı Bayrağı altında yaşamak istemeyenleri, hemen istekleri yerlere gönderilmelidir. Vatandaşlıktan dahi çıkartılmalıdır.

İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR
Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bu gün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için de savunmaya daha çok devam edeceğiz. Vatan hainlerini cezaevlerinde beslemeyip, daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur.

Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, Nato ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır. Dünya kamyonu ve içimizdeki ikiyüzlü münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile yapılmalıdır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



16.03.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır