Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
VİRANŞEHİR’DE, PKK, BOMBALI ARAÇ SALDIRDI: 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 18 YARALI

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde PKK’lı teröristler, hakim ve savcılarla emniyet mensuplarının oturduğu lojmanlara yönelik bombalı araçla saldırı düzenledi.

 

Bu hain saldırıda, zabıt kâtibinin oğlu 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak ve enkaz altında cesedi bulunan bir kişi de hayatını kaybetti. 18 kişi de yaralandı. Yenişehir Mahallesi’nde hakim, savcı ve zabıt katipleri ile emniyet mensuplarının oturduğu Savcılar Sitesi’nin bulunduğu sokağa, akşam saatlerinde PKK’lı bir terörist tarafından park edilen bomba yüklü araç, saat 20.30 sıralarında uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Patlamada, lojman ile çevredeki binalar ve park halindeki çok sayıda araçta hasar meydana geldi.

Bu hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet, ailelerine ve Türk milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bu hain saldırıları yapanları, işbirlikçilerini, destekçilerini, yanında ve arkasında duranları ve hoş görülü ile karşılayanları şiddet ve mefret ile kınıyoruz.

Hiçbir suçu ve günahı olmayan masum insanlarımıza yapılan bu saldıralar, tam bir hainliktir, kalleşliktir ve tam bir şerefsizliktir.

Terörün dini, mezhebi, bölgesi, yöresi, milleti ve devleti olmaz. Terör, hangi millet ve devlete yapılırsa, yapılsın. Hoş görü ile karşılanamaz. İyi terörist, kötü terörist olmaz. Terör, nereden gelirse, gelsin. İnsanlık dışı bir olaydır.

Ülkemizin bu zor günlerinde, siyasi farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, amasız, fakatsız, teröre karşı net bir şekilde, birlik ve beraberliğimizi bütün dünyaya göstermeliyiz. Terörden medet bekleyenlere de gerekli cevabı vermeliyiz.

Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler almalı ve operasyonlara ara vermeden kökü kurutuncaya kadar devam etmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Merhamette edilmemelidir.

Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşlarını kesmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda çalışmalarına ve iş yapmalarına imkân verilmemelidir.

Bu nedenle acilen, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



18.02.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır