Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
EL-BAB GAZİSİ SAMET ARSLAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de El-Bab bölgesinde, DEAŞ’a karşı yapılan operasyonlarda, DEAŞ’lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 5 askerimiz şehit oldu, 14 askerimiz de yaralanmıştı.

El-Bab operasyonunda yaralan askerimizden birisinin de, Çubuk Nusratlar köyü nüfusuna kayıtlı, İlçemiz Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden İsmail Arslan’ın oğlu İstikam Uzman Çavuş Samet Arslan’dır.

Çubuk Nusratlar köyü nüfusuna kayıtlı ve İlçemiz Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden İsmail Arslan’ın oğlu Gazi İstikam Uzman Çavuş Samet Arslan, Malatya İstikam Alayında görevli iken, Suriye’de, El Bab’ın DEAŞ’tan alınması için geçici görevli olarak gitmişti. Operasyonlarda yaralan İstikam Uzman Çavuş Samet Arslan’ın ilk tedavisi Gaziantep’te yapıtlıktan sonra, şuan tedavisi evinde devam etmektedir. Gazimiz sağ kolundan yaralanmıştır.  Gazimizin şuan sağlık durumu iyidir. Kendisini soran herkese selamları vardır.

Gazi Samet Arslan, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Mahalle muhtarı Hikmet Oran ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaret yapmış olduğu konuşmasında: Ülkemize karşı topyekûn bir saldırı başlatılmıştır. Ülkemizin güvenliği için içte ve dışta terör örgütlerine yerinde müdahale edilmesine başlanmıştır. Türkiye’nin milli menfaları neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız. Bu nedenle Türk silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Bu vesile ile bir daha Şehit askerimize bir daha Allah’tan rahmet, Ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine, başsağlığı diliyoruz. Bu operasyonlarda yaralanan tüm gazi askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Cenabı Allah acil şifalar versin. Allah yar ve yardımcıları olsun.

 

Gazi Samet Arslan’da yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Mahallemizin muhtarı Hikmet Oran tarafından beni evimizde ziyaret etmeleri bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allaha çok şükürler olsun. Şuan an sağlık durumum çok iyidir. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz, görevime kaldığım yerden devam edeceğim.  Bu cennet vatanıma bedenim bir parçasını değil, canım feda olsun, dedi.

 

Gazi Samet Arslan’ın babası İsmail Arslan’da yapmış olduğu konuşmasında: : Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Mahallemizin muhtarı Hikmet Oran tarafından oğlumun yaralanmasından dolayı evimizde ziyaret etmeleri bizleri ailecek çok memnun etmiştir. Bizlere destek ve moral olmuştur. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyaretin asına, Gazi İstikam Uzman Çavuş Samet Arslan,’a, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



12.02.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır