Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
EL BAB DAN ACI HABER, 5 ASKERİMİZ ŞEHİT, 14 ASKERİMİZ DE YARALI

Suriye’nin El Bab bölgesinde DEAŞ’lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 5 askerimiz şehit oldu, 14 askerimiz de yaralandı.

Bölücü terör örgütleri, askerlerimizin karşına mertçe çıkmayıp,  kalleşçe intihar saldırıları yaparak, askerimizi şehit ve gazi yapmaktadırlar. Kontrol ettikleri bölgelerdeki insanlara korku amacıyla ajanlık yaftasıyla akla gelmedik şekilde öldürmektedirler. Yine yakaladıkları esirlere ise dinimizde olmayan, insanları canlı olarak yakılarak öldürmektedirler. Onların öldürdükleri insanların inançları var ise Allah katında şehit, yaraladıkları gazidir. Ama onlar katil ve cehennem zebanileridir. İnşallah, Türk silahlı kuvvetlerimizin operasyonu çok yakında zaferle sonuçlanacaktır.

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ DÜŞMÜŞTÜR
Gece yarısı Suriye’nin El Bab bölgesinden gelen şehit haberleri bizleri yine derinden üzmüştür. Acılı yüreklerimize bir daha yine ateş koru düşmüştür. Şehit askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine, başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. İçte ve dıştaki terörü destekleyenleri de şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

İKİNCİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI YAŞIYORUZ.
Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de DEAŞ’a karşı yapılan operasyonların yanında, neredeyse tüm dünyanın desteklediği bölücü terör örgütü PKK ve onun uzantısı olan PYD ile mücadele ediyoruz. Türkiye’ye karşı adı konmamış bir savaş yaşanmaktadır. Tabiri caiz ise ikinci bir kurtuluş savaşı yaşıyoruz. O zaman imkânlarımız azdı ama dostumuz da, düşmanımız da belliydi. Resmi elbise ve bayrağı ile karşımızdaydı. Bugün ise ülkemiz üzerinde gizli ve sinsice oyunlar oynanmaktadır. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz devletler tarafından arkadan vurulmaktayız. Onların bir hesabı var ise Allah’ında bir hesabı vardır. Yeter ki bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ.
Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde terör örgütlerine karşı yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

TERÖR VE FİTNE BULUNDUĞU YERDE YOK EDİLMELİDİR

Türkiye’nin milli menfaları neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Bu gün bedelini ödüyoruz. Bu bedeli bugün ödemez isek, ileriki zamanlarda, daha çok büyük bedeller ödemek zorunda kalırız. Bugün Türk milletinin ve devletinin yanında kimler var, mimler karşında ise, bu millet ve bu devlet, yanında duranlara ve karışında olanları asla unutmayacaktır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



09.02.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır