Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT POLİS MEMURU AHMET ÇAM’IM AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

Van’ın İpekyolu ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcıyı imha etmeye çalışırken, patlayıcının infilak etmesi sonucu 10.05.2016 tarihinde şehit düşen polis memuru Ahmet Çam’ın ailesi Çubuk terör mağdurları derneği tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret dernek başkanı Zeki Avan, şehit babası Ahmet Şahin, şehit babası Ramazan Gergin ve şehit kardeşi Yusuf Şahin tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette Şehidin annesi Hanım Çam, eşi Emine Çam, ablası Hatice Çam ve şehidin çocukları Semanur Çam, Beyza Çam ve Ali Eğmen Çam hazır bulundu.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaret yapmış olduğu konuşmada: Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dahilinde ziyaret ediyoruz. 2017 yılının ilk ziyaretini şehit polis memuru Ahmet Çam’ın ailesini yönetim kurulu ile birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz. Şehidimizin 3 yetim çocuğu bulunmaktadır. Bu nedenle ziyaretimiz daha da anlam kazanmaktadır. Şehitlerimiz,  bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda ettiler. Bizlere de düşen görev ise geride kalan emanetlerine sahip çıkıp, onları yalnız bırakmamaktır. Amacımız onlara yalnız olmadığını unutmadığımızı ve hiçbir zaman unutmayacağımızı hissettirmektir. Devletimiz ve milletimiz şehidine ve gazisine maddi ve manevi olarak sahip çıkıp, elinden gelen bütün imkanı seferber etmektedir. Cenabı Allah devletimizi ve milletimize zeval vermesin.

Şu an ülkemizin içerisinde ve dışarıda operasyonlara katılan ve görevi başında olan, tüm güvenlik güçlerimize de üstün başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun.  Bizler şu an burada çok rahat bir şekilde evimizde oturup, işimizin başındaysak,  bunu şehit Ahmet Çam gibi şehitlerimize, gazilerimize, asker ve polislerimize borçluyuz, dedi.

Şehidin annesi Hanım Çam’da yapmış olduğu konuşmasında: Acımız çok büyük ama bizim en büyük tesellimiz ise, bu vatana bir evlat verdim.  Zorda olsa, çok acı da olsa,  evlatsız bir şekilde yaşanıyor ama vatansız asla yaşanmaz. Aynı acıyı yaşanlar tarafından ziyaret edilmemiz, bizleri ayrıca memnun etmiştir. Bu günde bizleri evimiz ziyaret edip, gönlümüzü aldınız. Allah hepinizden razı olsun, dedi.

Şehidin eşi Emine Çam’da yapmış olduğu konuşmasında: Eşim şehit olduğu günden bugüne kadar değişik vesileyle bizleri evimizde ziyaret edip, bizleri yalnız bırakmadınız. Acımıza ortak oldunuz. Bu ziyaretiniz de bizlere moral verip, çocuklarımızı sevindirmiştir.  Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Şehit Ahmet Çam’ın resminin bulunduğu şehitler duvar saati ve çerçeveli panosu,  Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

 

 



09.01.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır