Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İSTANBUL’DA SİLAHLI SALDIRI, 39 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 69 KİŞİ’DE YARALANDI

Herkesin inancı ve yaşantısı ne olursa olsun. Bir başkasının, hayat hakkına son verme ve öldürme gibi hakkı yoktur.

İstanbul’daki ünlü gece kulübü Reina’ya gece yarısı silahlı saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silahla içeri dalan terörist mekândakileri taradı. Bu hain saldırıda 39 kişi hayatını kaybetmiş 65 de kişi yaralanmıştır.

YAPILAN HAİN SALDIRIYI ŞİDDET VE NAFRET İLE KINIYORUZ

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği olarak: İlk önce acımasızca ve alçakça yapılan bu saldırıyı yapanları işbirlikçilerini, destekçilerini, arkasında ve yanında duranları, şiddet ve nefretle kınıyoruz. Ailelerine, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HERKESİN İNANCI VE YAŞANTISI NE OLURSA OLSUN. BİR BAŞKASININ, HAYAT HAKKINA SON VERME VE ÖLDÜRME GİBİ HAKKI YOKTUR.

İstanbul’dan gelen bu acı haber bizleri derinden üzüp,  yüreklerimizi yakmıştır Bu hain saldırıda sivil, yaşlı, çocuk, kadın demeden acımasızca saldırı düzenlemişlerdir.  Herkesin inancı ve yaşantısı ne olursa olsun. Bir başkasının, hayat hakkına son verme ve öldürme gibi hakkı yoktur. Yaptıkları yanlış ise, Allah’a hesabını kendileri vereceklerdir. Bu tür saldırıları sonrası hep samimi Müslümanlar zan altında kalıp, zarar görmektedirler. 

AMAÇ KAOS YARATMAKTIR.

Terör örgütlerinin amacı, dış güçlerin desteğiyle kaos ortamı yaratmaktır. Kas ortamı yaratmak isteyen teröristler amacına ulaşamayacaklardır.

Bizim dinimizde ve geleneğimizde yaşlılara, kadınlara, çocuklara, hastalara, mazlumlara, masumlara, misafirlere, sivillere, esirlere ve silahsız insanlara dokunulmaz. Bu insanlara yardım edilir. Terör örgütleri tarafından sivil halka yapılan, bu terör olayı, İslam dininde yeri yoktur. Bazı terör örgütleri İslam Dinini ve Müslümanları karalamak için kurulmuş karanlık ve acımasız bir terör örgütüdür. Bu terör örgütü üzerinden samimi Müslümanları zan altına bırakmaktır.

Terörün kaynağı ne olursa olsun hedefi insanlıktır. Eline masum insan kanı bulaşanların katillerin, ülkesi, bölgesi, dini, ırkı, mezhebi olmaz. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, terör insanlık dışı bir olaydır. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, terör insanlık dışı bir olaydır. Benim teröristimin iyi terörist, senin teröristin kötü teröristte olmaz.

Terörün dini, milliyeti, mezhebi, ülkesi ve bölgesi de olmaz. Terör, nereden ve kimden gelirse gelsin,  terör, insanlık dışı bir olaydır. Terör demek, kan ve gözyaşıdır. Terör olaylarından en çok zararı masum sivil vatandaşlar görmektedir. Teröre ve teröristlere destek verenler, bir gün akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında boğulacaklardır.  

Teröristle bir arada olup, iş birliği yapanlar, zehirli yılanlarla bir arada olmak gibidir.  Teröristin ve zehirli yılanların ne zaman ve nerede insanlara zarar vereceği belli olmaz.

Çubuk İlçesi ülkemiz genelinde yaşanan terör olaylarında, nüfusuna oranla en çok şehit veren bir ilçedir. Bu nedenle terörden en çok canı yanan bizler, terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu her zaman belirttik. Bundan sonra da karşı olduğumuzu belirtmeye devam edeceğiz

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



01.01.2017


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır