Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
EL BÂB DA 14 ASKERİMİZ ŞEHİT, 33 ASKERİMİZDE YARALI

(Terör ve Fitne Bulunduğu Yerde Yok Edilmedir )

El Bâ’ da IŞİD in bombalı araçlarla yaptığı 3 ayrı saldırıda 10 askerimiz şehit oldu, 6’sı ağır 18 askerimiz de yaralandı. Saldırılar ile şehit olan asker sayısı 14’e, yaralanan asker sayısı ise 33 e yükseldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamaya göre El Bâb da IŞİD in bombalı araçla yaptığı saldırıda 10 asker şehit oldu, 6 sı ağır 18 asker yaralandı. Son saldırıda şehit olan askerlerimizle birlikte bugün Suriye nin El Bab bölgesinde şehit olan Mehmetçik sayısı 14 e, yaralanan Mehmetçik sayısı 33 e yükseldi. 138 IŞİD militanı öldürüldü.

"10 ASKERİMİZ ŞEHİT"

TSK dan akşam saatlerinde yapılan bilgilendirmede, öğleden sonra yapılan üç ayrı bombalı araç saldırısında 10 asker şehit düştü. 6 sı ağır olmak üzere 18 asker de yaralandı.

"67 HEDEF VURULDU"

Bilgilendirmede, Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçaklarının 67 hedefi vurduğu ifade edildi.

Açıklamada çatışmalar ile karadan ve havadan yapılan harekâtlarda 138 DEAŞ lı etkisiz hale getirildi.

ACILI YÜREKLERİMİZE YİNE ATEŞ DÜŞMÜŞTÜR

İstanbul Beşiktaş ve Kayseri’deki hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimizin acısını yaşarken,  Suriye’nin El Bab bölgesinden gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmüştür. Acılı yüreklerimize yine ateş koru düşmüştür. Acı üzerine, acı gelmiştir. Şehit askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine, başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.  İçte ve dıştaki terörü destekleyenleri de şiddet ve nefret ile kınıyoruz.

İKİNCİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI YAŞIYORUZ
Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de DEAŞ’a karşı yapılan operasyonların yanında, neredeyse tüm dünyanın desteklediği bölücü terör örgütü PKK ve onun uzantısı olan PYD ile mücadele ediyoruz. Türkiye’ye karşı adı konmamış bir savaş yaşanmaktadır. Tabiri caiz ise ikinci bir kurtuluş savaşı yaşıyoruz. O zaman imkânlarımız az’dı ama dostumuz da, düşmanımız da belliydi. Resmi elbise ve bayrağı ile karşımızdaydı. Bugün ise ülkemiz üzerinde gizli ve sinsice oyunlar oynanmaktadır. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz devletler tarafından arkadan vurulmaktayız. Onların bir hesabı var ise Allah’ında bir hesabı vardır. Yeter ki bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ.

Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Türkiye’nin milli menfaları neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve Fitne bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



22.12.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır