Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İLÇEMİZİN 65. ŞEHİDİ RAŞİT YÜCEL KOCAELİ’NDE TOPRAĞA VERİLDİ

Kayseri’de bölü terör örgütü PKK tarafından çarşı iznine çıkan askerlerimize yönelik düzenlenen bombalı saldırıda14 askerimizin şehit olduğu, 55 askerimizin ve sivillerinde yarandığı hain saldırıda, İlçemiz Çat köyü nüfusuna bağlı Ferit Yücel’in oğlu Piyade Er Komando Raşit Yücel şehit olmuştu.

 

Çubuk’lu hemşerimiz, Şehit Piyade Komando Er Raşit Yücel ve şehit arkadaşları için sabah saatlerinde Kayseri’de düzenlenen resmi törenin ardından şehitlerimiz toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildiler.

 

Şehit Piyade Komando Er Raşit Yücel’de yaşadığı yer olan Kocaeli’nin Körfez İlçesi Barbaros Mahallesi Barış Sokak’taki baba evine getirildi. Baba evinde helallik alınan şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı cenaze namazının kılınacağı Körfez İgsaş Camii ne askeri kortejle getirildi.

Kocaali’deki İkindi namazı sonrası yapılan cenaze töreninde şehidin annesi Şükran Yücel, babası Ferit Yücel ve aile yakınları hazır bulundu.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Garnizon Komutanı Metin Gürak, ilçe belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı

 

İlçemizin 65. Şehide Piyade Er Komando Raşit Yücel Kocaeli Körfez İlçesi Asri Mezarlığında toprağa verildi.  

 

Şehidimizin cenazesine Çubuk’tan,  Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, şehit yakınları katıldı.

 

İlçemizin 65. Şehidi Raşit Yücel ile birlikte tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz.

Çubuk’lu hemşerimiz, Şehit Piyade Komando Er Raşit Yücel’in Kocaeli’deki şehidimizin son yolculuğuna uğurlanması için, şehit yakınlarının götürüp, getirilmesi için araç tahsis edilip ve tüm masrafları karşılanmasından dolayı, Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan’a çok teşekkür ediyoruz.

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



20.12.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır