Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ADANA’DA KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA YANGIN FACİASI: 11 ÖĞRENCİ İLE 1 ÇALIŞAN HAYATINI KAYBETTİ

Adana’nın Aladağ İlçesi Sinanpaşa mahallesinde bulunan ve çevre köylerde oturan ailelerin ortaokul ve lise dengi okullarda öğrenim gören kız çocuklarının kaldığı yurtta yangın çıkmıştır. Bu acı olayda 11 öğrenci ile 1 yurt çalışanı hayatını kaybetmiş, 22 öğrencide yaralanmıştır.

Ülkemizde son zamanlarda terör olayları ve güvenlik güçlerimizin bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu operasyonlarda nedeniyle gelen şehit ve gazi haberleri ile yanan yüreklerimiz Adana’dan gelen acı haber bir daha yanmıştır.

Yaklaşık iki hafta önce Siirt’in Şirvan ilçesine bakır madeni ocağında meydana gelen göçükte 16 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin ardından, Dün akşam saatlerinde Adana’nın Aladağ İlçesinde kız öğrenci yurdunda 11 kız öğrencimiz ile 1 yurt çalışanı hayatını kaybetmesi ve 22 öğrencimizin de yaralanması bizleri derinden üzmüştür. Acılı yüreğimize ateş koru bir daha düşmüştür.  Acılarımız bir daha katlanmıştır.

Evlerinden ve ailelerinden uzak kalarak tahsillerini rahat bir şekilde yapmak için kalmış oldukları öğrenci yurdunda çok acı bir hayatlarını kaybeden evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu acı olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diyoruz. Acılı ailelerin acıların paylaşıyoruz. Onların acılarını kendi acılarımız olarak kabul ediyoruz.

Bu vesile ile bir daha ülkemizin çeşitli bölgelerinde bölücü terör örgütü PKK’ya karışı düzenlenen operasyonlarda ve Suriye’de Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında DEAŞ ve PYD karışı yürütülen operasyonunda şehit düşen askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerime de başarılar diliyoruz.  Cenabı Allah Yar ve yardımcıları olsun.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 



01.12.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır