Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT POLİS SALİH EROĞLU’NUN KARDEŞİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Diyarbakır-Hani karayolunda bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce 09.10.2015 tarihinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda şehit olan Salih Eroğlu nun kardeşi Samet Eroğlu, hayatını Selin Ertul ile birleştirdi. Pursaklar tebessüm düğün salonunda yapılan düğüne, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri, gaziler, akrabaları, komşuları ve davetli misafirler katıldı.

Dernek Başkanı Zeki Avan düğünde yapmış olduğu konuşmada: Şehit kardeşinin düğünü olması nedeniyle buradayız. Sözlerime başlamadan önce, Cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bedeninin bir parçasını feda eden gazilerimize de geçmiş olsun diyorum. Şuan ülkemizin içerisinde ve dışarında operasyonlara katılan ve görevi başında olan, tüm güvenlik güçlerimize de üstün başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun.  Bizler şuan burada çok rahat düğün yapıp, evimizde oturup, işimizin başındaysak,  bunu Salih Eroğlu gibi şehitlerimize, gazilerimize, askeri ve polislerimize borçluyuz.

Vatanımızı sevmemizin bir bedeli var. Şehitlerimiz canları feda ettiler. Gazilerimiz de bedenlerinin bir parçasını feda ettiler.

Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin,  mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Amacımız onlara yalnız olmadığını ve unutmadığımızı hissettirmektir. Yeni evlenen çiftimize de ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Şehit babası Resul Eroğlu’da yapmış olduğu konuşmasında:  “Cenabı Allah kimseye evlat acısı vermesin, evlat acısı çok farklı oluyor. En büyük tesellimiz ise bu vatana evladımızı şehit vermemizdir. Evlatsız acı da olsa bir şekilde yaşanıyor ama vatansız asla yaşanmaz. Oğul acısıyla mutlu gün yaşanmıyor ama aynı kaderi paylaşan sizlerin burada olması acılarımızı hafifletiyor. Oğlumun şehit olduğu günden bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan Dernek Başkanı Zeki Avan a, şehit ailelerine, gazilere ve bütün davetli misafirlere teşekkür ediyorum."

Yeni evlenen Yeni evlenen Samet Eroğlu’da mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, genç çifte şehit Salih Eroğlu’nun resminin bulunduğu şehitler panosu, Kur an-ı Kerim, küçük altın ve Türk bayrağı hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 



15.11.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır