Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
LİCE DE KORUCULARI TAŞIYAN MİNİBÜSÜ PPK TARADI: 2 ŞEHİT, 6 YARALI

(İDAM YASASI GERİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR)

(TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR)

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristler tarafından korucuları taşıyan minibüse roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 2 korucu şehit oldu, 6 korucu da yaralandı.

Bölücü terör örgütü PKK, Kürt, Türk, Arap, sivil, yaşlı kadın, çocuk demeden haince saldırmaktadır. İnşallah akıtmış oldukları kan ve gözyaşlarında boğulacaklardır.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurdu. Terör örgütün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler. Korucularımıza karşı yapılan bu hain terör olayları nedeniyle acılı yüreğimize, tekrar ateş koru düşmüştür. Bu acı haberler, bizleri derinden üzmüştür. Bu hainler kendisi gibi düşünmeyen herkesi düşman ilan edip, acımasızca saldırılar düzenleyip, hayat hakkı tanımamaktadırlar.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ
Terör belasından en çok canları yanan bizler, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bölücü terör örgütü PKK’ya düzenlenen operasyonda, şehit düşen korucularımıza, Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı kuvvetlerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı asker ve vatandaşlarımıza de acil diliyoruz.

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDET VE NEFRET İLE KINIYORUZ
Bölücü terör örgütlerinin, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, cumhuriyetimize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığa, güvenlik güçlerimize ve sivil masum vatandaşlarımıza yapılan bu hain saldırıyı yapan bölücü terör örgütü PKK’lı ve destekçilerini nefret ve şiddet ile kınıyoruz.

TERÖRLE MÜCADELEDE DAHA RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI
Bu saattin sonra, Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara verilmeden, kökü kurutuluncaya kadar devam edilmelidir. Bu vatan hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Merhamette edilmemelidir. Akıtmış oldukları kanların, yanlarına kar kalmamalıdır. Şehitlerimizin kanı da yerde kalmamalıdır.

İKİNCİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI YAŞIYORUZ
Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) verdiği destek ile Suriye’de DEAŞ’a karşı yapılan operasyonların yanında, neredeyse tüm dünyanın desteklediği bölücü terör örgütü PKK ve onun uzantısı olan PYD ile mücadele ediyoruz. Türkiye’ye karşı adı konmamış bir savaş yaşanmaktadır. Tabiri caiz ise ikinci bir kurtuluş savaşı yaşıyoruz. O zaman imkânlarımız azdı ama dostumuz da, düşmanımız da belliydi. Bugün ise ülkemiz üzerinde gizli ve sinsice oyunlar oynanmaktadır. Üstelik dost ve müttefik dediğimiz devletler tarafından arkadan vurulmaktayız. Onların bir hesabı var ise Allah’ında bir hesabı vardır. Yeter ki bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.

YAPILAN TÜM OPERASYONLARI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ 
Türkiye’nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Türkiye’nin milli menfaları neyi gerektiriyorsa şuan yapılmalıdır. Musul operasyonuna da katılıp, masada yer almalıdır.

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİDİR
Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ay Yıldızlı Bayrağı altında yaşamak istemeyenleri, hemen istekleri yerlere gönderilmelidir. Vatandaşlıktan dahi çıkartılmalıdır.

İDAM YASASI GETİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR
Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk. Bu gün de idam cezasının getirilip hemen uygulanması için de savunmaya daha çok devam edeceğiz. Vatan hainlerini cezaevlerinde beslemeyip, daha fazla masraf yapmaya da gerek yoktur. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır. Bu işi sulandırmadan, Nato ne der, Avrupa ne der, ABD ne der, deyip milletimizin büyük çoğunluğun istemiş olduğu idam yasası bir an önce getirilip, hemen uygulanmalıdır. Dünya kamyonu ve içimizdeki ikiyüzlü münafıklara karşı halkoyuna gidilmelidir. Halkın iradesi ve tercihi ile yapılmalıdır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



19.10.2016


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır